Αρέσεις σε μια γυναίκα; Μάθε πως θα το καταλάβεις

Αρέσεις σε μια γυναίκα; Μάθε παρακάτω πως θα καταλάβεις ότι θέλει να κάνει σχέση μαζί σου. Δες ποια είναι τα σημάδια που μπορούν να σε καθοδηγήσουν.

 

Αρέσεις σε μια γυναίκα;

Πως μπορεί να ξεκινήσει μια σχέση; Φυσικά όταν δυο άνθρωποι έρθουν πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Όμως πως μπορείς να καταλάβεις ότι αρέσεις σε μια γυναίκα; Κι όμως. Υπάρχει τρόπος να το δεις και να έρθεις πιο κοντά στη γυναίκα που σε επιθυμεί. Βέβαια, το θέμα αυτό δεν είναι ξεκάθαρο από την αρχή, γιατί πολλές φορές η γυναίκα δεν δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της για να την προσεγγίσεις.

Ίσως χρειάζεται κάποιες φορές και λίγος χρόνος για να σου φανερώσει πιο ξεκάθαρα τις επιθυμίες της. Αυτό λοιπόν θα το δεις εσύ, για να σου ανοίξει ο δρόμος και να την πλησιάσεις και να έρθεις πιο κοντά μαζί της.

 

 

 

Πως θα καταλάβεις ότι αρέσεις σε μια γυναίκα

Δες λοιπόν παρακάτω ποια είναι τα σημάδια που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν αρέσεις σε μια γυναίκα.

gynaika-epafh-areseis-katalaveis-epafh-men-mensday.gr_

 

 
 

 

 

Άνετη και συχνή σωματική επαφή

areseis-gynaika-katalaveis-epafh-men-mensday.gr

Όταν μια γυναίκα αισθάνεται άνετα μαζί σου και φυσικά θέλει να κάνει σχέση μαζί σου, τότε σε ακουμπάει χωρίς να σκεφτεί αν η κίνηση αυτή είναι σωστή ή λάθος. Απλά σου δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεσή της. Το σημάδι είναι ξεκάθαρο, οπότε μπορείς να την πλησιάσεις πιο άνετα.

 

 

Είναι συνέχεια δίπλα σου

syneheia-dipla-areseis-gynaika-katalaveis-epafh-men-mensday.gr_

Από τη στιγμή που σε επιθυμεί, φροντίζει να είναι συνέχεια μαζί σου, να είναι συνέχεια κοντά σου. Δεν θέλει να σε αφήνει από τα μάτια της. Είναι ξεκάθαρο το ενδιαφέρον της και με τον τρόπο της σε προσκαλεί να βγείτε και να μιλήσετε, δείχνοντας όλο το ενδιαφέρον της.

 

 

 

Ενδιαφέρεται να μάθει για σένα

endiaferetai-mathei-areseis-gynaika-katalaveis-epafh-men-mensday.gr_.jpg

Μια γυναίκα που δείχνει ενδιαφέρον για έναν άνδρα, θέλει να μάθει όλο και περισσότερα πράγματα γι αυτόν. Άρα, μην απορείς αν το θηλυκό που κινείται γύρω σου, ρωτάει όλο και περισσότερα πράγματα για σένα. Το κάνει από ενδιαφέρον για να σε γνωρίσει καλύτερα και γιατί όχι να νιώθει και ασφαλής. Και βέβαια, δεν θα μείνει μόνο στα επιφανειακά πράγματα αλλά θα θελήσει να πληροφορηθεί και για τον εσωτερικό σου κόσμο.

 

 

Επίμονες και συνεχείς ματιές

epimones-syneheis-maties-areseis-gynaika-katalaveis-epafh-men-mensday.gr_.jpg

Αυτό ίσως αποτελεί και το πιο δυνατό σημάδι για να σου δείξει το ενδιαφέρον της. Δεν παίρνει, όπως λέει ο λαός τα μάτια της από πάνω σου. Επίμονες και συνεχείς ματιές, που δεν τις κρύβει πια, είναι σαν να σου λέει να προχωρήσεις μαζί της.

 

 

 

Φροντίζει να μάθεις ότι δεν έχει σχέση

sxesh-areseis-gynaika-katalaveis-epafh-men-mensday.gr_

Από τη στιγμή που σου έχει δείξει ξεκάθαρα ότι ενδιαφέρεται για σένα, φροντίζει να φτάσει στα αυτιά σου ότι είναι ελεύθερη και δεν έχει κάποια σχέση για να την πλησιάσεις. Να διώξεις τους δισταγμούς σου ότι πιθανόν να έχει κάποια δέσμευση. Έτσι, ουσιαστικά σου ανοίγει το δρόμο.

 

 

Κρατάει ανοικτή την επαφή

anoikth-epafh-areseis-gynaika-katalaveis-epafh-men-mensday.gr_

Από τη στιγμή που θα έρθετε κοντά, δεν αφήνει την επαφή στην τύχη της. Θέλει να την κρατάει συνέχεια ανοικτή και ζωντανή. Φροντίζει λοιπόν να σου στέλνει γλυκά μηνύματα, είτε στο κινητό είτε στα social media. Και μάλιστα, με μεγάλα κείμενα για να σε κρατά “ζεστό” στην επικοινωνία σας.

 

 

Δείχνει τη θηλυκότητά της

deihnei-thlykothta-areseis-gynaika-katalaveis-epafh-men-mensday.gr

Από κει και πέρα, φροντίζει έτσι ώστε να σου αποκαλύπτει συνέχεια κάποια σημεία του κορμιού της για να σε δελεάσει. Κάποιες στιγμές με τη φούστα που θα φορέσει, να φανούν τα καλλίγραμμα πόδια της και κάποιες άλλες στιγμές, το μπούστο της. Άλλοτε πάλι, φροντίζει να σε ακουμπάει με το κορμί της και να κάνει παιχνιδίσματα. Όλα αυτά, είναι φυσικά, ξεκάθαρα σημάδια ότι το ενδιαφέρον της είναι κάτι παραπάνω από έντονο.

 

 

Ερωτική κουβεντούλα

erwtikh-koyventoyla-areseis-gynaika-katalaveis-epafh-men-mensday.gr_

Αν είναι και λίγο πιο απελευθερωμένη, από τη στιγμή που σου έχει δείξει ότι σε γουστάρει, μη θεωρείς απίθανη και μια συζήτηση γύρω και από τα ερωτικά θέματα. Για τα οποία μπορεί να είναι και πιο συγκεκριμένη. Με λίγα λόγια σου δείχνει πως θέλει να κάνετε πολλά πράγματα μαζί…

 

 

Καλή επιτυχία…!
Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *