katallhlh-stigmh-gia-fili-pote-prepei-na-th-filhseis-gia-prwth-fora-mensdaygr

Κατάλληλη στιγμή για φιλί: Πότε πρέπει να τη φιλήσεις για πρώτη φορά

Κατάλληλη στιγμή για φιλί. Πότε έφτασε η ώρα για να τη φιλήσεις για πρώτη φορά; Αναρωτιούνται οι περισσότεροι άνδρες. Ήρθε πλέον η στιγμή για να το μάθεις.

 

Κατάλληλη στιγμή για φιλί

 

pote-katallhlh-stigmh-gia-fili-pote-prepei-na-th-filhseis-gia-prwth-fora-mensdaygr

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσεις το πρώτο φιλί στην αγαπημένη σου; Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς άνδρες και πλέον έφτασε η ώρα για ν’ απαντηθεί.

Κι επειδή η κάθε στιγμή είναι διαφορετική, όπως και το περιβάλλον, πολλοί αναρωτιούνται κάτω από ποιο περιβάλλον θα έρθουν πιο κοντά με τη σύντροφό τους. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι περισσότερες πιθανότητες για να έρθει το πρώτο φιλί, είναι σε δημόσιο ή σε εξωτερικό χώρο.

Και βέβαια, αυτό διαφέρει από άτομο σε άτομο. Για παράδειγμα, ζευγάρια μικρής ηλικίας, όπως οι έφηβοι, μπορεί να έχουν βγει πολλά ραντεβού και να μην έχουν ακόμη φιληθεί και ίσως να χρειαστεί πολύς χρόνος για να συμβεί αυτό. Από την άλλη, ζευγάρια μεγαλύτερα σε ηλικία, συνήθως φιλιούνται σύντομα και μετά από δυο ή τρία ραντεβού.

 




 

Η λάθος ερώτηση

 

Η ερώτηση για το πότε πρέπει να φιλήσεις τη σύντροφό σου, δεν έχει λογική εξήγηση. Κι αυτό γιατί η άποψη που έχουν κάποιοι για το πότε πρέπει να γίνει αυτό, είναι συνήθως λανθασμένη.

Ορισμένοι λοιπόν πιστεύουν ότι το φιλί πρέπει να δοθεί στο τέλος του ραντεβού για να μη χαλάσουν τις ωραίες στιγμές που έχουν προηγηθεί στο ραντεβού τους. Άρα δεν θα είναι σωστή κίνηση από μέρους τους.

Πάντως, οι κανόνες …ερωτικής συμπεριφοράς αναφέρουν πως το φιλί δεν δίνεται για να καληνυχτίσεις τη σύντροφό σου. Ούτε η κοπέλα θα ήθελε κάτι τέτοιο. Το φιλί είναι η έκφραση του ερωτισμού. Και δεν χρειάζεται να περάσουν δυο ή τρία ραντεβού για να καταλάβεις αν τελικά θέλει να τη φιλήσεις. Ουσιαστικά, καθυστερώντας, χαλάς τη μαγεία του φλερτ.

 

Περισσότερα θέματα για σχέσεις δες ΕΔΩ

Το μαγικό φιλί

stigmh-katallhlh-gia-fili-pote-prepei-na-th-filhseis-gia-prwth-fora-mensdaygr

Το πρώτο φιλί πρέπει να είναι κάτι το μαγικό. Αυτή είναι η πεποίθηση που επικρατεί στους περισσότερους άνδρες και μάλλον χάνουν την ουσία, γιατί τέτοια μαγική στιγμή δεν υπάρχει. Η κάθε στιγμή είναι μαγική και ξεχωριστή. Στην προσπάθεια όμως όλων των ανδρών να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και την κατάλληλη στιγμή, χάνουν την πραγματική στιγμή για να δώσουν το πρώτο τους φιλί τους. Δεν ζούμε όμως σε ρυθμούς ταινίας, οπότε παίρνουμε αμέσως αποφάσεις και προχωράμε στο επόμενο βήμα. Γιατί η στιγμή που θα την πλησιάσεις και θα την φιλήσεις, μπορεί να είναι για σένα ιδιαίτερη και μαγική.

 

 

Κάνε προεργασία

 

filhseis-katallhlh-stigmh-gia-fili-pote-prepei-na-th-filhseis-gia-prwth-fora-mensdaygr

Το σημαντικό στο φιλί, είναι η προετοιμασία της διαδικασίας. Να έχεις κάνει λοιπόν σωστή προετοιμασία, έτσι ώστε να υπάρχει έλξη και ενδιαφέρον. Με λίγα λόγια να την κάνεις να αισθανθεί ότι σε θέλει. Και βέβαια, αν το μέρος στο οποίο βρίσκετε δεν σε εμπνέει, τότε μπορείς να της προτείνεις να πάτε κάπου αλλού για να νιώσετε άνετα και οι δυο.

Δείξε τους καλούς τρόπους σου και όταν νιώσεις ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να τη φιλήσεις, τότε δεν υπάρχει λόγος να δυσανασχετείς. Κάνε το βήμα σου, πλησίασε και φίλησέ τη.

 

Άγγιξέ την…

pote-prepei-filhseis-katallhlh-stigmh-gia-fili-na-th-filhseis-gia-prwth-fora-mensdaygr

Το μεγάλο μυστικό είναι στο άγγιγμα. Άγγιξέ τη λοιπόν και δημιούργησε ένταση μεταξύ σας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα έρθει και το πάθος και το φιλί.

Αν δεν τη φιλήσεις εκείνη τη στιγμή, δημιουργείς μεγαλύτερο πάθος κι ένταση για την επόμενη φορά. Αυτό δεν είναι απόλυτα αρνητικό. Απεναντίας μάλιστα, μπορεί να είναι και πάρα πολύ θετικό και να φέρει πολύ μεγάλο πάθος στο επόμενο ραντεβού.

Η ουσία λοιπόν είναι ότι και το φιλί έρχεται στο κατάλληλο timing. Η βιασύνη δεν φέρνει σωστά αποτελέσματα. Δείχνεις πως είσαι απελπισμένος. Από την άλλη πάλι, αν αργήσεις, τότε δείχνεις πως είσαι άβουλος.

fili-katallhlh-stigmh-gia-pote-prepei-na-th-filhseis-gia-prwth-fora-mensdaygr

Όλα θα έρθουν, από τη στιγμή που κάθεστε κοντά και η ατμόσφαιρα να δείχνει ότι υπάρχει η έλξη. Αυτή που θα σας απογειώσει. Τα πολλά αγγίγματα και η συνεχής επαφή θα φέρει και το τελικό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από το ν’ ανοίξει ο δρόμος για να φιληθείτε.




Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *