i-eikona-sou-apo-to-aytokinito-pou-odigeis-kai-poso-tin-epireazei-mensdaygr.jpg

Η εικόνα σου από το αυτοκίνητο που οδηγείς και πόσο την επηρεάζει

Η εικόνα σου από το αυτοκίνητο. Πόσο την επηρεάζει το αμάξι που οδηγείς και τι αντανακλά για το χαρακτήρα σου, ακόμη και για τον τρόπο που οδηγείς.

 

 

Η εικόνα σου από το αυτοκίνητο

 

i-eikona-apo-sou-to-aytokinito-pou-odigeis-kai-poso-tin-epireazei-mensdaygr

 

Η εικόνα σου από το αυτοκίνητο. Αλήθεια. Έχεις σκεφτεί πόσο μπορεί το αυτοκίνητο που έχεις επιλέξει να οδηγείς, να επηρεάζει την εικόνα σου προς τους άλλους και ν’ αντανακλά τον εαυτό σου και το χαρακτήρα σου; Ακόμη για τον τρόπο που οδηγείς. Σύμφωνα με έρευνες, το όχημα αλλά και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, φανερώνει πολλά στοιχεία γύρω από τον κάτοχό του.

Και δεν έχει να κάνει μόνο με τη μάρκα του αυτοκινήτου αλλά και το πόσο είναι αυτό ακριβό. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα τα οποία συντελούν στην ολοκληρωμένη εικόνα. Εξίσου σημαντικό είναι λοιπόν και το πόσο καθαρό διατηρείς το αυτοκίνητό σου. Παράλληλα η ευελιξία αλλά και το πόσο καλά είναι συντηρημένο. Γεγονός πάντως είναι πως τ’ ακριβά αυτοκίνητα τραβούν την προσοχή τόσο των ανδρών, ειδικά δε των γυναικών.

 

 

 

 

Πιο ελκυστικός οδηγός

 

i-eikona-apo-to-sou-aytokinito-pou-odigeis-kai-poso-tin-epireazei-mensdaygr

 

Περισσότερα θέματα για Auto – Moto δες ΕΔΩ




 

Ένα καλό αυτοκίνητο κεντρίζει το ενδιαφέρον των γυναικών. Κι αυτό είναι αποδεδειγμένο. Δεν το λέμε μόνο εμείς. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα του Πανεπιστημίου του Cardiff , αποδείχτηκε ότι το συγκεκριμένο σκεπτικό. Σύμφωνα πάντα με την έρευνα, 200 γυναίκες από κάθε ηλικία είδαν δυο φωτογραφίες, δυο εξίσου ωραίων ανδρών. Με τη μόνη διαφορά ότι ο ένας βρισκόταν μέσα μια Bentley και ο άλλος σε ένα Ford Fiesta. Τι απάντησε η πλειοψηφία των γυναικών; Το 60% λοιπόν των γυναικών απάντησε ότι βρίσκει πιο ελκυστικό τον άνδρα που ήταν μέσα στην Bentley.

Τι σημαίνει αυτή η επιλογή; Στο μυαλό λοιπόν των γυναικών καταγράφεται η σκέψη ότι το πολυτελές αυτοκίνητο απεικονίζει μέσα στο μυαλό τους την ασφάλεια, οικονομική σιγουριά και πολυτέλεια. Πράγματα που είναι πολύ σημαντικά για μια γυναίκα. Και μάλιστα σε μια σοβαρή σχέση.

 

 

 

 

Η επέκταση του εαυτού σου

 

i-eikona-odigeis-apo-to-sou-aytokinito-pou-kai-poso-tin-epireazei-mensdaygr

 

Η εικόνα σου από το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με άλλη έρευνα, το αυτοκίνητο αποτελεί την επέκταση του εαυτού σου. Πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας με σπορ αυτοκίνητο φέρεται πιο επιθετικά στην οδήγηση. Αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τους γύρω του. Πολλοί από αυτούς μάλιστα, τον βρίζουν γι αυτή την οδηγική του συμπεριφορά. Και όχι μόνο αυτό αλλά δέχεται κλήσεις και από την τροχαία.

Από την άλλη πλευρά, ένα πολυτελές αυτοκίνητο σε προδιαθέτει για άλλου είδους οδήγηση. Και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Η αυτοπεποίθηση σε επηρεάζει θετικά και σε κάνει να ψάχνεις ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα. Οι νεαροί σε ηλικία άνδρες δείχνουν να είναι επιρρεπείς από το αυτοκίνητο κι επηρεάζονται από αυτό. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς δεν έχουν κατασταλαγμένο χαρακτήρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το πως μας κρίνουν οι άλλοι έχει να κάνει με την συμπεριφορά μας. Γι αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το αυτοκίνητο παίζει κάποιο, έστω μικρό, ρόλο σ’ αυτό.

Κ επειδή δεν μπορούν όλοι ν’ αγοράσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους, καλό είναι να βρεις ένα αυτοκίνητο που να ταιριάζει σε σένα και στο χαρακτήρα σου. Κι όλα αυτά με βάση την οικονομική σου δυνατότητα.

Δεν πρέπει φυσικά να σκέφτεσαι τι λένε οι άλλοι για σένα αν τελικά αγοράσεις ένα μικρό ή ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Η ουσία είναι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Κι αυτό που χρειάζεσαι για να κάνεις τη δουλειά σου.

 

 

 

Τι πρέπει να προσέξεις

 

 

Περισσότερα θέματα για Γυμναστική – Συμβουλές δες ΕΔΩ

 

 

i-eikona-pou-odigeis-to-apo-sou-aytokinito-kai-poso-tin-epireazei-mensdaygr

 

 

Παρακάτω μπορείς να δεις τι πρέπει να κάνεις, τι πρέπει να προσέξεις για να αγοράσεις το αυτοκίνητο με το οποίο θα δίνεις την καλύτερη εντύπωση μ’ αυτό:

 

 

 

Βρες κάτι απλό

Με την έννοια αυτή, καλό είναι να βρεις ν’ αγοράσεις ένα αυτοκίνητο που να μην έχει χρώματα φανταχτερά και κραυγαλέα. Οι κλασικές και σίγουρες επιλογές σε βοηθούν να κινείσαι σε λογικά επίπεδα. Χρώματα όπως το ασημί, το μπλε, το μαύρο και το άσπρο, αποτελούν διαχρονικές επιλογές. ένα ακόμη στοιχείο που θα πρέπει να προσέξεις, είναι το αυτοκίνητο που θ’ αγοράσεις, να ταιριάζει και την επαγγελματική σου ενασχόληση, που αποκαλύπτει και τα οικονομικά σου δεδομένα. Αν είσαι ένας πωλητής με έναν χαμηλό μισθό και αγοράσεις μια Μερσεντές, η εντύπωση που θα δώσεις δεν θα ταιριάζει με όλα τα δεδομένα.

 

 

 

Καθαρό αυτοκίνητο

 

i-eikona-poso-pou-odigeis-to-apo-sou-aytokinito-kai-tin-epireazei-mensdaygr

 

 

Η εικόνα σου από το αυτοκίνητο. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείς καθαρό το αυτοκίνητό σου. Αυτό δείχνει ότι έχεις κουλτούρα και παιδεία. Τι κι αν έχεις ένα ακριβό και πολυτελές αυτοκίνητο και μέσα – έξω βρωμάει; Όποιος μπει μέσα στο αυτοκίνητό σου θ’ αποκομίσει την πιο άσχημη εντύπωση, όταν βρει μέσα βρωμιά, να μυρίζει άσχημα. Τι πρέπει να κάνεις; Να καθαρίζεις τακτικά τα πατάκια και γενικά να τακτοποιείς το χώρο. Κι αν δεν προλαβαίνεις, τότε μπορείς να πας σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

 

 

 

Η εικόνα σου από το αυτοκίνητο και εξυπηρέτηση

 

 

i-eikona-pou-odigeis-apo-to-sou-aytokinito-kai-poso-tin-epireazei-mensdaygr

 

 

Αυτό που έχει σημασία στην επιλογή αγοράς αυτοκινήτου, είναι να έχεις σαν αυτοσκοπό την εξυπηρέτησή σου μέσα από αυτή την αγορά. Δεν μπορείς ν’ αγοράσεις ένα μικρό αυτοκίνητο αν έχεις οικογένεια. Από την άλλη πλευρά αν θέλεις να μετακινείσαι στην πόλη, τότε η επιλογή σου θα πρέπει να είναι ένα μικρό αυτοκίνητο για να μπορείς να κάνεις εύκολα τη δουλειά σου. Άρα, η επιλογή του μοντέλου είναι πολύ σημαντική.



Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *