prepei-xereis-gynaikeia-thelw-sto-krevati-pou-na-mensdaygr

Γυναικεία “θέλω” για ξεχωριστές στιγμές που πρέπει να ξέρεις

prepei-xereis-gynaikeia-thelw-sto-krevati-pou-na-mensdaygrΓυναικεία “θέλω” για ξεχωριστές στιγμές. Έφτασε η ώρα να μάθεις τι ζητούν οι γυναίκες από έναν άνδρα αλλά και ποιες είναι οι απαιτήσεις τους.




 

Γυναικεία “θέλω” για ξεχωριστές στιγμές

Γυναικεία “θέλω” για ξεχωριστές στιγμές. Είναι ένα ιδιαίτερο θέμα το οποίο πρέπει να γνωρίζει ο κάθε άνδρας. Κι επειδή ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός από τον άλλον, καλό είναι να είσαι εν κάποια βασικά μυστικά που θα βελτιώσουν την ερωτική ζωή σου.

thelw-gynaikeia-sto-krevati-pou-prpepei-na-xereis-mensdaygr

Κι όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, υπάρχουν ακόμη ταμπού τα οποία πολλές από τις γυναίκες δεν μπορούν να ξεπεράσουν ακόμη και σήμερα. Αρκετές ντρέπονται να συζητήσουν τι πραγματικά θέλουν εκείνη τη στιγμή. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω, τι έχει καταγράψει η σχετική έρευνα.

 

 

 

Τι πρέπει να γνωρίζεις

Κι εδώ γεννάται το ερώτημα: Τι πρέπει να γνωρίζεις για το τι επιθυμούν οι γυναίκες στο κρεβάτι; Όσο κι αν φαίνεται απλό, είναι όμως ένα θέμα πολυσύνθετο καθώς ένα μικρό λάθος μπορεί να προκαλέσει μεγάλο λάθος και τη διάσταση σχέσεων.

Δες λοιπόν παρακάτω αυτά που πρέπει να ξέρεις και σε ποια θέματα πρέπει να δώσεις σημασία αν θέλεις να έχεις επιτυχία με τα γυναικεία “θέλω” στο κρεβάτι.

 

 

Περισσότερα θέμα για σχέσεις δες ΕΔΩ



 

 

 

1. Είναι πολύ σημαντικά τα προκαταρκτικά

 

Η προθέρμανση, τα προκαταρκτικά δηλαδή σε ότι κι αν κάνεις, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όπως κάνεις δηλαδή στο γυμναστήριο. Εκεί όπου που πριν μπεις στον κανονικό ρυθμό, θα χρειαστεί να ξεκινήσεις με τα προκαταρκτικά και την προθέρμανσή σου. Κι αν μιλάμε για τη γυναίκα, πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση. Μπορεί εσύ να παίρνεις φωτιά αμέσως, εκείνη χρειάζεται το χρόνο της για να πάρει μπρος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει ν’ ασχοληθείς μαζί της και να κάνεις πράγματα που της αρέσουν.  Άρα, δεν πρέπει να την παραμελήσεις και να της δώσεις τη δυνατότητα να απολαύσει μαζί σου ευχάριστες στιγμές.

 

 

 

2. Διαφορετικές γυναικείες προσωπικότητες

 

Γυναικεία “θέλω” για ξεχωριστές στιγμές. Δεν πρέπει να ξεχνάς ένα πράγμα. Ότι το κάθε άτομο είναι διαφορετικό από το άλλο. Το ίδιο διαφορετικές είναι και μεταξύ τους οι γυναίκες. Άρα, αν σε μια προηγούμενη σχέση του κάποια πράγματα δούλευαν με έναν συγκεκριμένο ρυθμό, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ισχύσει το ίδιο και με τη νέα σου σχέση. Δεν μπορείς δηλαδή να της ζητάς πράγματα τα οποία έκανες με την προηγούμενη σύντροφό σου. Όπως ακριβώς δεν θα ήθελες να κάνει κι εκείνη σε σένα. Άρα προσαρμόζεσαι στη λογική και στα δεδομένα του νέου ανθρώπου βρίσκεται δίπλα σου.

 

 

 

3. Δώσε σημασία στην ανατομία της γυναικείας φύσης

 

krevati-gynaikeia-thelw-sto-pou-prpepei-na-xereis-mensdaygr

Τι σημαίνει αυτό; Φρόντισε να μάθεις πως μπορείς να φτάνεις τη σύντροφό σου σε υψηλά επίπεδα επιθυμίας. Κι αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι να δώσεις μεγάλη σημασία στην έξω γυναικεία της γεννητική της περιοχή, πριν κάνεις διείσδυση. Αξίζει ν’ ασχοληθείς με το κομμάτι αυτό γιατί μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Κι εσύ αλλά και η γυναίκα σου φυσικά.

 

 

 

4. Το πριν και το μετά είναι πολύ σημαντικά

Η επαφή με τη σύντροφό μας δεν περιορίζεται ή καλύτερα, δεν σταματά μόνο ή επικεντρώνεται μόνο την ώρα που βρισκόμαστε μαζί του στο κρεβάτι. Υπάρχει το πριν αλλά και το μετά. Αυτό σημαίνει ότι πριν τη συνάντηση υπάρχει η δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας. Και δεν είναι μόνο τα κεράκια και γενικά η ρομαντική ατμόσφαιρα που θέλεις να δημιουργήσεις. Είναι και η συνεχής επαφή που υπάρχει κατά τη διάρκεια της ημέρας και λίγη ώρα πριν από τη συνάντηση που κρατάει αναμμένο και ζωντανό το ενδιαφέρον. Κι αφού έχουν συμβεί όλα αυτά και έρχεται η στιγμή που και οι δυο θα βρεθείτε στο κρεβάτι, μη ξεχνάς κάτι το πολύ βασικό. Να μη της γυρίσεις την πλάτη μετά την …πράξη. Φρόντισε να την ανταμείψεις με μια θερμή αγκαλιά αλλά κι ένα γλυκό φιλί. Ίσως και να αρκούν για να κάνουν πιο όμορφη όλη τη στιγμή.

 

 

 

 

5. Πρέπει να είμαστε χαλαροί

 

Γυναικεία “θέλω” για ξεχωριστές στιγμές. Το να είμαστε χαλαροί, αποτελεί μια πάρα πολύ σημαντική παράμετρο που βοηθά στην ψυχική και σωματική μας ηρεμία. όλοι γνωρίζουμε ότι το γυναικείο μυαλό είναι πολύ περίεργο αλλά και αρκετά διαφορετικό από το ανδρικό. Κι επειδή της αρέσει να σκέφτεται πολλά και διάφορα, φρόντισε λοιπόν εσύ να κάνεις τη διαφορά και να φέρεις την ηρεμία ανάμεσά σας για να περάσετε καλά. Όλα αυτά βασισμένα στη λογική για τα γυναικεία “θέλω” στο κρεβάτι.

 

 

 

6. Χωρίς βιασύνη αλλά και να μην αργείς

Είναι σημαντικό να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε σένα αλλά και σε εκείνη. Κι εννοώ την αντοχή που έχει ο καθένας να μπορεί να κρατηθεί και να περιμένει τον άλλο. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εκείνες των ανδρών οι οποίοι δεν μπορούν να κρατηθούν και ολοκληρώνουν πριν την ώρα τους. Και βέβαια, πόσο να περιμένεις; Υπάρχουν και πάλι οι άνδρες που αγχώνονται και προσπαθούν να κρατηθούν αρκετή ώρα και δίνουν το προβάδισμα στη σύντροφό της, η οποία σε πολλές περιπτώσεις καθυστερεί και αδιαφορεί για τον σύντροφό της και πόσο εκείνος είναι ικανοποιημένος. Καλό είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και στους δυο.

 

 

 

7. Αμείωτο ενδιαφέρον

Καλό είναι να υπάρχει ανανέωση στο ενδιαφέρον του ζευγαριού στο κρεβάτι. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δημιουργούν καινούργια ερωτικά παιχνίδια προκειμένου να μην βαρεθούν και οι δυο κι έρθει η ρήξη στη σχέση. Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί όταν συνυπάρχουν δυο άνθρωποι κάτω από την ίδια στέγη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και βέβαια, υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες για να μη βαρεθούν και τελικά επέλθει και ο τσακωμός μεταξύ τους. Πρέπει λοιπόν ν’ αναζητηθούν νέα παιχνίδια στο κρεβάτι, από τη στιγμή που όλα εκεί επιτρέπονται. Καλό είναι ν σπάσουν τα ταμπού και να υπάρξει η απόλυτη ελευθερία και να μπορέσουν και οι δυο να εκφραστούν χωρίς δεσμεύσεις και κόμπλεξ.

 

 

 

8. Χρησιμοποίησε και το  λιπαντικό

gynaikeia-thelw-sto-krevati-pou-prpepei-na-xereis-mensdaygr

Κάποιες φορές είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις και το απαραίτητο …λιπαντικό που θα βοηθήσει στην πράξη. Αν λοιπόν για πολλούς και διάφορους λόγους δεν υπάρχει η ανάλογη υγρασία, μπορείς να την πετύχεις χρησιμοποιώντας και άλλους τρόπους. Πολύ απλά να σου αναφέρω ότι υπάρχει και ο τεχνητός τρόπος για να τα καταφέρεις. Υπάρχουν τα λιπαντικά με φιλική και όχι εχθρική διάθεση. Μάλιστα, δουλεύουν με δυο τρόπους. Τόσο σαν λάδι αλλά βοηθούν και στο μασάζ.

 

 

 

9. Η αποκορύφωση και η  δεν είναι ο αυτοσκοπός

Η αποκορύφωση λοιπόν δεν πρέπει να είναι και ο αυτοσκοπός σου. Πρέπει να χαίρεσαι την κάθε στιγμή η οποία μπορεί να είναι ξεχωριστή και μοναδική στην κάθε περίπτωση. Άρα, είναι μεγάλο λάθος να ξεκινάς την επαφή με τη σύντροφό σου έχοντας αυτό σαν απώτερο σκοπό και να σταματήσεις εκεί.

 

 

Για θέματα ομορφιάς – περιποίησης δες ΕΔΩ

 

 

 

10. Να μιλάς γι αυτό που θέλεις

Αυτό που πρέπει να κάνουν οι σύντροφοι, είναι να μιλάνε μεταξύ τους. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να έχουν και φυσικά να πετύχουν την τέλεια ερωτική ζωή και φυσικά την απόλαυση στο κρεβάτι. Και όχι μόνο. Αλλά να πετύχουν και την πραγματική απογείωση. Μια είναι η αλήθεια. Ότι όλοι μας πρέπει να είμαστε ανοικτοί και ειλικρινείς με τους συντρόφους μας. Αφήνοντας παράλληλα στην άκρη τα κοινωνικά ταμπού, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν βοηθούν και δεν εξελίσσουν τη σχέση. Οι παραπάνω δέκα επισημάνσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις στην ερωτική σου απογείωση για να απολαμβάνετε και οι δυο τις ομορφότερες ερωτικές σας στιγμές στο κρεβάτι.



Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *