wra-gia-kick-boxing-gia-nees-empeiries-kaiprokliseis-mensdaygr.jpg

Ώρα για Kick Boxing για νέες εμπειρίες και προκλήσεις

Ώρα για Kick Boxing. Στη δημοσιογραφική μου καριέρα, το αθλητικό, ήταν το κυρίαρχο ρεπορτάζ. Το Kick Boxing με είχε εντυπωσιάσει και αποφάσισα να προπονηθώ.




 

Του

Βασίλη Τριάντη

Bill-Triandis-mensdaygr.jpg

Ώρα για Kick Boxing

 

Ώρα για Kick Boxing. Είναι κάποιες στιγμές που θέλεις να κάνεις κάτι και για σένα. Μια ζωή (37 περίπου χρόνια δημοσιογράφος), καταγράφω τα επιτεύγματα των άλλων. Αυτή είναι η δουλειά μου και μ’ αρέσει. Είναι όμως στιγμές που θέλεις να καταγράψεις και τον εαυτό σου. Να κάνεις κι εσύ πράγματα που τα θαυμάζεις σε άλλους.  Και για να μην λέμε πολλά λόγια, τώρα είναι η ώρα για Kick Boxing. Να ενταχθώ σε τιμ και να γυμναστώ με μια ομάδα αξιόλογων αθλητών παίζοντας …ξύλο. Γηράσκω αεί διδασκόμενος λέει η λαϊκή ρήση κι επειδή είμαι και λίγο ανήσυχος, είπα ναι στην πρόκληση.

 

 

Δώστου να καταλάβει

wra-gia-kick-boxing-gia-nees-empeiries-kaiprokliseis1-mensdaygr.jpg

Στην πολύχρονη δημοσιογραφική μου καριέρα, το αθλητικό, ήταν το κυρίαρχο ρεπορτάζ. Έτσι γιατί το γούσταρα. Έχω καταγράψει πολλά αθλήματα κι έχω κάνει πολλές συνεντεύξεις. Ένα άθλημα λοιπόν το οποίο με είχε εντυπωσιάσει ήταν το Kick Boxing.

 

 



 

 

wra-gia-kick-boxing-gia-nees-empeiries-kaiprokliseis2-mensdaygr.jpg

 

wra-gia-kick-boxing-gia-nees-empeiries-kaiprokliseis2-mensdaygr.jpgwra-gia-kick-boxing-gia-nees-empeiries-kaiprokliseis8-mensdaygr.jpgwra-gia-kick-boxing-gia-nees-empeiries-kaiprokliseis8-mensdaygr.jpgwra-gia-kick-boxing-gia-nees-empeiries-kaiprokliseis10-mensdaygr.jpgwra-gia-kick-boxing-gia-nees-empeiries-kaiprokliseis10-mensdaygr.jpg

Μαχητικό, δυνατό. Τα έχει όλα. Δεν θα ξεχάσω τη συνέντευξη που είχα κάνει για την Espresso, με το Μιχάλη Ζαμπίδη, όταν η καριέρα του είχε ξεκινήσει ν’ απογειώνεται.
Κι επειδή μου αρέσουν οι προκλήσεις, μπήκα να κάνω κι εγώ (γηράσκω αεί διδασκόμενος λέει η παροιμία χαχα…) Kick Boxing. Κι αφού έκοψα και το τσιγάρο (να το κόψετε παιδιά, το καλύτερο δώρο που θα κάνετε στον εαυτό σας…) του δίνω να καταλάβει.

 

 

Περισσότερα θέματα για deep and thoughts δες ΕΔΩ

 

 

Ο δάσκαλος Γιώργος Παπαχρήστος

 

Ο δάσκαλος Γιώργος Παπαχρήστος δίνει τις εντολές του

 

 

wra-gia-kick-boxing-gia-nees-empeiries-kaiprokliseis4-mensdaygr.jpg

 

Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο σ’ αυτή τη ζωή. Στο δρόμο μου βρέθηκε ένας πρωταθλητής-προπονητής. Δάσκαλο τον αποκαλούμε στη σχολή και είναι πραγματικά δάσκαλος. Όχι μόνο για τις αθλητικές περγαμηνές κι επιτυχίες του στο άθλημα, διδάσκει ήθος, την πολεμική τέχνη που μαθαίνουμε, γιατί είναι τέχνη, όπως και να το κάνουμε. Δεν είναι μόνο οι κλωτσιές και οι μπουνιές. Παίζουν κι άλλα ρόλο. Πειθαρχία, σεβασμός στον αντίπαλο κλπ κλπ. Ο λόγος λοιπόν για τον Γιώργο Παπαχρήστο,Giorgos Papachristos ο οποίος είναι υπεύθυνος και διδάσκει στη σχολή Fighters Athanasopoulos στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, είναι πάντα από πάνω σου και δεν κουράζεται να σου δείξει. Μέχρι να εκτελέσεις τέλεια την άσκηση.

Για να μη λέμε πολλά λόγια, αισθάνομαι τη ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια το δάσκαλό μου για την εκπαίδευση που μου κάνει, μας κάνει, αν προτιμάτε, γιατί είμαστε ένα πολύ δυνατό τιμ.

Keep walking λοιπόν κι όποιος θέλει να ακολουθήσει τους μαχητές, ξέρει που θα βρει τη σχολή, τουλάχιστον του Νέου Κόσμου ή να επικοινωνήσει με το δάσκαλο. Μία δοκιμή θα σας πείσει…! Πάμε γεράαααα…!

 

 

Ο υπογράφων και γυμναζόμενος, Βασίλης Τριάντης Bill Triandis



Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *