ypohrewtikos-emvoliasmos-me-nomo-prwta-roma-i-efarmogi-toy-peiramatika1-mensdaygr.jpg

Υποχρεωτικός εμβολιασμός με νόμο, πρώτα Ρομά εφαρμογή πειραματικά;

Υποχρεωτικός εμβολιασμός με νόμο, πρώτα Ρομά. Η εφαρμογή του πειραματικά; Όλο το παρασκήνιο του νόμου και της εφαρμογής του.

 

 

Υποχρεωτικός εμβολιασμός με νόμο, πρώτα Ρομά

Ο εμβολιασμός μας είναι υποχρεωτικός από τις 11 Μαρτίου 2020 αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν θελήσει η κυβέρνηση να αποφασίσει την πράξη εφαρμογής του, είναι μόνο μια απόφαση.

Η οποία θα βασίζεται στο κριτήριοπου έχει θεσπιστεί για να εφαρμοστεί. Κι ο νομός αναφέρει ότι γιανα εφαρμοστεί θα πρέπει να συντρέχει σοβαρός λόγος. Όπως πανδημία, όπως ισχύει τώρα με τον κορονοϊό. Κι αυτό για να προστατευτεί ο πληθυσμός της χώρας.

ypohrewtikos-emvoliasmos-me-nomo-prwta-roma-i-efarmogi-toy-peiramatika5-mensdaygr.jpg

 
 

Του

Βασίλη Τριάντη

Bill-Triandis-mensdaygr.jpg

Οι Ρομά της Λάρισας

 

Έτοιμο το εμβόλιο του Μπιλ Γκέιτς, έρχεται του …χρόνου, τι μας περιμένει…!

Τη στιγμή που γράφονταν οι γραμμές αυτές, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται να κάνει μαζική εφαρμογή του εμβολίου στους Ρομά, μετά από τα πολλά κρούσματα που βρέθηκαν στους Ρομά της Λάρισας, στην περιοχή Νέα Σμύρνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σκηνές μεγάλης έντασης σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Σωτήρη Τσιόδρα και του Νίκου Χαρδαλιά στον οικισμό των Ρομά στη Λάρισα, μετά τα κρούσματα κορονοϊού στην περιοχή, την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020.

Θα επέμβει ο στρατός;

 

Περισσότερα θέματα για Κόσμος – Επικαιρότητα, δες ΕΔΩ 

 

Την ίδια ώρα, έντονη ήταν τις τελευταίες ώρες η πληροφόρηση που θέλει να εξεταζόταν πολύ σοβαρά από την κυβέρνηση το ενδεχόμενα να επέμβει ο στρατός για να φυλάξει τον οικισμό, όπου βρέθηκαν πολλά άτομα θετικά στον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτό θα συμβεί μόνο εάν δεν υπάρξουν θετικά αποτελέσματα αναφορικά με την καραντίνα και δεν αντιληφθούν οι Ρομά του οικισμού ότι υπάρχει πρόβλημα διασποράς του κορωνοϊού.

 

Γκέιτς: “Φθινόπωρο του 2021 θα βγείτε από τα σπίτια σας με εμβόλιο…!”

 

Ολα αυτά επιβεβαίωσε επίσημα μέσω του ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Αν χρειαστεί μπορεί να αναλάβει ο στρατός τη φύλαξη στον οικισμό» προειδοποίησε.  Είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση διαχείρισης της κρίσης», εξήγησε ο Περιφερειαρχής Θεσσαλίας. «Αν δεν καταλάβουν ότι είναι δικό τους πρώτα το πρόβλημα στα παιδιά τους στις οικογένειες τους, ίσως πάμε σε πιο δραστικά μέτρα» πρόσθεσε. «Υπάρχουν και άνθρωποι που το είχαν καταλάβει ότι είναι στα σπίτια και μας τηλεφωνούν” αλλά και άλλοι που λένε ότι «ο ιός δεν μας πιάνει εμάς» εξήγησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

 

ypohrewtikos-emvoliasmos-me-nomo-prwta-roma-i-efarmogi-toy-peiramatikaq-mensdaygr.jpg

Τι λέει ο νόμος

Με νόμο της 11ης Μαρτίου 2020 η κυβέρνηση ψήφισε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μας.

 

 

 

Το εμβόλιο έρχεται από τον Μπιλ Γκέιτς για τον κορονοϊό

 

 

Συγκεκριμένα, η παράγραφος του νόμου (Νόμος 4675/2020-ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020 που ψηφίστηκε, γράφει:
β) Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται με απόφαση του υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου. Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση τυης διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια. (Σελίδα 985)

 

Περισσότερα θέματα για Deep Thougts δες ΕΔΩ

ypohrewtikos-emvoliasmos-me-nomo-prwta-roma-i-efarmogi-toy-peiramatika3-mensdaygr.jpg

Όλος ο νόμος στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως

 

Για να δείτε όλη την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με το σχετικό νόμο, πατήστε στο σύνδεσμο: Ν-4675-ΦΕΚ-54_11-3-2020-τΑ΄-Πρόληψη-προστασία-και-προαγωγή-της-υγείας-ανάπτυξη-των-υπηρεσιών-δημόσιας-υγείας-και-άλλες-διατάξεις
Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *