pws-tha-rixeis-mikroteri-gynaika-etsi-tha-vgeis-rantevoy-mazi-tis-mensdaygr.jpg

Πως θα ρίξεις μικρότερη γυναίκα. Έτσι θα βγεις ραντεβού μαζί της

Πως θα ρίξεις μικρότερη γυναίκα. Έτσι θα βγεις ραντεβού μαζί της. Δες τι πρέπει να κάνεις για να τα καταφέρεις και να την κατακτήσεις.

Πως θα ρίξεις μικρότερη γυναίκα

 

Αν είσαι άνδρας κάποιας ηλικίας και σ’ ενδιαφέρει να κάνεις σχέση με μικρότερη γυναίκα, μην κωλώνεις. Πάντα υπάρχει ο τρόπος για να τα καταφέρεις. Αρκεί ν’ ακολουθήσεις τη σωστή τακτική και να προχωρήσεις χωρίς να έχεις τον παραμικρό ενδοιασμό. Ας δούμε παρακάτω τι μπορείς να κάνεις για να έχεις την επιτυχία που προσδοκάς.




Τα συνηθισμένα ραντεβού

pws-tha-rixeis-mikroteri-gynaika-etsi-tha-vgeis-rantevoy-mazi-tis-mensdaygr.jpg

Ένα ραντεβού με μία αρκετά νεότερή σου γυναίκα διαφέρει αρκετά από τα συνηθισμένα ραντεβού με συνομήλικες. Ενώ τα ραντεβού με γυναίκες της ηλικίας σου, που έχετε παρόμοιες εμπειρίες ζωής, μπορεί να είναι πιο εύκολα. Όταν όμως πρόκειται να βγεις με νεότερη γυναίκα, αλλάζουν τα πράγματα. Το ραντεβού σου σ’ αυτή την περίπτωση χρειάζεται άλλο χειρισμό. Έχεις ανασφάλεια για το πώς θα την κρατήσεις; Μην ανησυχείς, παρακάτω σου δίνουμε τις βασικές αρχές που διέπουν τα ραντεβού με νεότερη.

 

Περισσότερα θέματα για σχέσεις, δες ΕΔΩ

Οι προτεραιότητές σου

Πρώτα από όλα, θα χρειαστεί να ανακαλύψεις σε ποια καμπή της ζωής της βρίσκεται. Μπορεί να ξέρει ακριβώς τη θέλει από τη ζωή της ή μπορεί ακόμη να ψάχνεται. Παραδέξου το, κι εσύ το έχεις περάσει αυτό. Δεν χρειάζεται να πιέσεις τις προτεραιότητές σου για να ταιριάζουν με τις δικές της. Άλλωστε βρίσκεστε σε διαφορετική φάση. Απόφυγε, τουλάχιστον στην αρχή της σχέσης, να την πιέζεις να κάνει πράγματα, ακόμη κι αν ξέρεις ότι θα της βγουν σε καλό. Έχε στο μυαλό σου πως ίσως να θέλει ακόμη να γλεντήσει τη ζωή της πριν προχωρήσει σε σοβαρά μαθήματα ζωής. Αν όμως θεωρείς ότι η σχέση σοβαρεύει, καλό είναι να βεβαιωθείς ότι εκείνη έχει τις ίδιες ανάγκες με σένα. Ανάλογα με τη φάση της ζωής που βρίσκεται εκείνη, έχει και διαφορετικές ανάγκες.

 

 

Επτά μέρη για να γνωρίσεις γυναίκες. Που θα έχεις σίγουρα επιτυχία

 

Μην φέρεσαι ανώριμα

 

Περισσότερα θέματα για Γυμναστική – Συμβουλές δες ΕΔΩ

 

Επίσης, μην φέρεσαι ανώριμα. Αυτό ισχύει για όλο το ηλικιακό φάσμα των ραντεβού, αλλά ιδιαίτερα για τις νεαρές. Ενδιαφέρονται για μεγαλύτερους άντρες ακριβώς επειδή εκείνοι διαθέτουν ωριμότητα και εμπειρία. Δείξε της ότι είσαι ένας άντρας που ξέρει τι κάνει. Αν δεν ενδιαφέρεσαι για σοβαρή σχέση, να το κάνεις σαφές. Οι νεότερες γυναίκες θέλουν έναν άντρα που έχει αυτογνωσία. Αν θέλεις να την κρατήσεις, να την πάρεις στα σοβαρά, να φέρεσαι ώριμα και να την μεταχειρίζεσαι με σεβασμό. Αν παρεκτραπεί εκείνη, βάλε τη στη θέση της με ωραίο τρόπο. Και μην φοβηθείς αν σου ζητήσει να βγείτε με τους φίλους της, απλώς προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου.

 

Ενδιαφέρουσα παράσταση

 

Γίνε δημιουργικός στις εξόδους σας. Πήγαινέ τη σε μία ενδιαφέρουσα παράσταση, σε ένα καινούριο εστιατόριο, μαγείρεψε μαζί της. Να είσαι ανοιχτός στις προτάσεις της για καινούρια ενδιαφέροντα, ακόμη κι αν μέσα σου σκέφτεσαι «το έχω κάνει αυτό» ή «είμαι πολύ μεγάλος για τέτοια».

Τι θέλουν οι γυναίκες από τους άνδρες σε μια σχέση

Νέες δραστηριότητες

 

Τελευταίο και πιο σπουδαίο. Μην προσπαθήσεις να την αγοράσεις. Οι νέες γυναίκες δεν βγαίνουν με μεγαλύτερους επειδή θέλουν έναν «μπαμπάκα» ή έναν χορηγό, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι. Δεν χρειάζεται να την εντυπωσιάσεις με ακριβά δώρα, αυτό δείχνει ανασφάλεια. Θα την εντυπωσιάσεις αν περνάτε καλά μαζί, αν την ακούς όταν σου μιλάει και αν είσαι ανοιχτός σε νέες δραστηριότητες και εμπειρίες. Άλλωστε οι γυναίκες δεν αναζητούν την οικονομική ασφάλεια σε μία σχέση, αλλά την ασφάλεια, γενικώς.

 

 




Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *