gynaikeia-stantar-tis-andrkis-ygieinis-ola-osa-prepei-nagnwrizeis-mensdaygr.webp

Γυναικεία στάνταρ της ανδρικής υγιεινής. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Γυναικεία στάνταρ της ανδρικής υγιεινής. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να είσαι πάντα in στο τι ζητάει ένα θηλυκό από ένα αρσενικό. 

 

Γυναικεία στάνταρ της ανδρικής υγιεινής

 

Η αλήθεια είναι πως κάποιοι το έχουν με την περιποίηση. Μάλιστα γνωρίζουν λεπτομέρειες για την ενυδάτωση και την απολέπιση, που παλιότερα ήταν «ειδικότητα» του άλλου φύλου.
Αλλά κάποιοι άλλοι δεν το έχουν. Αν μάλιστα ήταν στο χέρι τους, θα κυκλοφορούσαν κάθε μέρα αξύριστοι και με φόρμα. Δυστυχώς όμως, κυκλοφορώντας έτσι δεν θα έχεις πουθενά επιτυχίες, ούτε στη δουλειά ούτε στις γυναίκες. Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι γυναίκες παρατηρούν ιδιαίτερα τι κάνει ένας άνδρας στο σώμα του και πως το περιποιείται.

 




Λάμψε χωρίς δυσκολία

 

 

Οι κανόνες της ανδρικής περιποίησης. Μυστικά του σύγχρονου αρσενικού

 

 

gynaikeia-stantar-tis-andrkis-ygieinis-ola-osa-prepei-nagnwrizeis1-mensdaygr.jpg

Μην αγχώνεσαι όμως, η περιποίηση δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Παρακάτω θα σου αποκαλύψουμε πώς θα … λάμπεις χωρίς δυσκολία. Η βασικότερη κίνηση είναι το καθημερινό ντους, όχι μόνο για λόγους καλαισθησίας αλλά και για λόγους υγιεινής. Αν δεν καθαρίζεις τακτικά το δέρμα σου, σύντομα θα γίνει μόνιμη κατοικία βακτηρίων. Αυτό οδηγεί σε φαγούρα, πόνο, ή ίσως και κάποια μόλυνση. Δεν χρειάζονται πολλά για να το αντιμετωπίσεις. Μόνο ένα σαπούνι και λίγο ζεστό νερό.

 

 

Υγιής μετά τα σαράντα και ποια είναι τα μυστικά για να το πετύχεις

 

Φρόντισε, ωστόσο, να φοράς τις σαγιονάρες σου όταν κάνεις ντους στο γυμναστήριο. Περπατώντας ξυπόλητος σε υγρό περιβάλλον κινδυνεύεις από μύκητες. Οι μύκητες προκαλούν δυσοσμία και αρκετά προβλήματα στην υγεία των ποδιών σου.
Μετά το ντους στέγνωσε καλά τα πόδια σου και φόρεσε καθαρές κάλτσες. Επίσης φρόντισε έτσι ώστε τα παπούτσια σου να αερίζονται καλά πριν τα φορέσεις.

 

 

 

Χάσε βάρος μετά τα 50 με αυτούς τους απλούς τρόπους

 

gynaikeia-stantar-tis-andrkis-ygieinis-ola-osa-prepei-nagnwrizeis2-mensdaygr.jpg

 

 

 

Περιποίηση στα χέρια

 

Περισσότερα θέματα για υγεία, δες ΕΔΩ

 

 

Την ίδια περιποίηση θέλουν και τα χέρια σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό από κατάμαυρα νύχια που ο ιδιοκτήτης τους τα μασουλάει όλη μέρα.
Εξίσου βασική είναι και η αναπνοή σου. Μην ξεχνάς να πλένεις τα δόντια σου πρωί και βράδι. Η δυσάρεστη αναπνοή, εκτός από ανθυγιεινή, είναι και αποτρεπτική για δεύτερο ραντεβού.

 

Από τ’ αυτιά στο πεντικιούρ

 

 

Περισσότερα θέματα για Γυμναστική – Συμβουλές δες ΕΔΩ

 

 

 

gynaikeia-stantar-tis-andrkis-ygieinis-ola-osa-prepei-nagnwrizeis3-mensdaygr.jpg

Φρόντισε και τα αυτιά σου, επίσης. Είναι από τα σημεία που βρίσκονται στο πολύ κοντινό οπτικό της πεδίο, ιδιαίτερα όταν θα την αγκαλιάσεις. Γίνε φίλος με τις μπατονέτες, θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

 

 

Πως να αποφύγεις το αλκοόλ καλεσμένος σε ένα πάρτι

Και μια τελευταία συμβουλή που ίσως δεν είχες σκεφτεί. Οι γυναίκες προσέχουν και το …πεντικιούρ σου. Τα περιποιημένα κάτω άκρα δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση.΄ Κάνε μία επίσκεψη στην ειδικό λίγο πριν το καλοκαίρι. Μετά μπορείς να συντηρείς το αποτέλεσμα κόβοντας τα νύχια σου μετά το μπάνιο, που είναι πιο μαλακά, και ενυδατώνοντας το δέρμα σου με λίγη βαζελίνη.




Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *