xepernwntas-anwdyna-ena-hwrismo-pws-den-tha-se-parei-apo-katw-mensdaygr.png

Ξεπερνώντας ανώδυνα ένα χωρισμό. Πως δεν θα σε πάρει από κάτω

Ξεπερνώντας ανώδυνα ένα χωρισμό. Πως δεν θα σε πάρει από κάτω και θα συνεχίσεις ανώδυνα τη ζωή σου, χωρίς να σε βασανίζουν ψυχολογικά προβλήματα.

Ξεπερνώντας ανώδυνα ένα χωρισμό

 xepernwntas-anwdyna-ena-hwrismo-pws-den-tha-se-parei-apo-katw-mensdaygr.png

Το τέλος μιας σχέσης είναι δύσκολο, ανεξάρτητα με το ποιος το αποφάσισε. Και σίγουρα θέλεις να απαλλαγείς το συντομότερο από τον πόνο που προκαλεί. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνεις αυτό και να προχωρήσεις στη ζωή σου. Να έχεις στο μυαλό σου ότι για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Αν τα πράγματα δεν δείχνουν να καλυτερεύουν με τον καιρό, να θυμάσαι ότι πάντα μπορείς να στραφείς για βοήθεια στους φίλους, στην οικογένεια ή ακόμη και σε έναν ειδικό. Προτού όμως στραφείς αλλού για βοήθεια, διάβασε παρακάτω τις προτάσεις μας για να συνέλθεις πιο γρήγορα.




xepernwntas-anwdyna-ena-hwrismo-pws-den-tha-se-parei-apo-katw2-mensdaygr.jpg

Κράτα αποστάσεις

 

Σχέση από απόσταση και πως να την κρατήσεις δυνατή

Ακόμη κι αν αποφασίσατε με την πρώην σου να παραμείνετε φίλοι, καλό είναι να μην βλέπεστε για κάποιο διάστημα μετά το χωρισμό. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα συναντιέστε, δεν θα βρίσκεστε με μέλη της οικογένειάς της, δεν θα τηλεφωνιέστε, δεν θα ανταλλάσσετε μηνύματα.

Δεν είναι απαραίτητο να κρατήσει για πάντα αυτό, αλλά μέχρι να την ξεπεράσετε πρέπει να κόψετε κάθε είδους επικοινωνία. Αν εκείνη προσπαθεί να σας πείσει να συναντηθείτε, αναρωτηθείτε τι νόημα θα είχε αυτό. Αν ξαναζείτε το παρελθόν κάθε φορά που τη βλέπετε, θα παγιδευτείτε και θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να συνεχίσετε τη ζωή σας. Ίσως βέβαια να είναι απαραίτητη κάποια επικοινωνία για πρακτικά θέματα, όπως η υπογραφή χαρτιών (αν πρόκειται για διαζύγιο) ή το μοίρασμα των πραγμάτων (αν μένατε στο ίδιο σπίτι). Προσπαθήστε να περιορίσετε αυτές τις συναντήσεις στις απολύτως απαραίτητες και κρατήστε τες σε πολιτισμένο επίπεδο.

Υπάρχει φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας; Δείτε ποια είναι η αλήθεια

Οργάνωσε το χώρο σου

Ένας χωρισμός μπορεί να σηματοδοτήσει μία καινούρια αρχή. Γι ‘ αυτό η καθαριότητα και η οργάνωση του προσωπικού σας χώρου μπορεί να σας αφήσει ανανεωμένο και έτοιμο για τα καινούρια πράγματα που θα έρθουν. Το χάος και η ακαταστασία μπορεί να προκαλέσουν κατάθλιψη και να προσθέσουν κι άλλο στρες σ’ αυτό που ήδη έχετε. Άλλωστε αν είστε απασχολημένος με την καθαριότητα του χώρου σας δεν θα σκέφτεστε τον πόνο που νιώθετε.

Περισσότερα θέματα για σχέσεις δες ΕΔΩ

 

 

Ξεφορτώσου τις οδυνηρές αναμνήσεις

Επικοινωνείς σωστά μαζί της; Δες τι πρέπει να κάνεις για να τα καταφέρεις

Πολλά είναι αυτά που μπορεί να σας θυμίζουν την πρώην. Ένα τραγούδι, μια μυρωδιά, μια φωτογραφία, ένα δώρο. Αν τα έχετε κοντά σας όλα αυτά, θα σας είναι πιο δύσκολο να ξεπεράσετε το χωρισμό σας. Μπορείτε βέβαια να κρατήσετε κάποιο ενθύμιο αν θέλετε, αλλά προς το παρόν καλό είναι να μην υπάρχει στο οπτικό σας πεδίο.

Βγες έξω και κάνε πράγματα

xepernwntas-anwdyna-ena-hwrismo-pws-den-tha-se-parei-apo-katw5-mensdaygr.jpg

Περισσότερα θέματα για γυμναστική – συμβουλές δες ΕΔΩ

Μόλις τελειώσει μία σχέση, οι περισσότεροι κλεινόμαστε σπίτι και στον εαυτό μας. Δεν είναι κακό αυτό, αρκεί να μην κρατήσει πολύ. Καλό είναι να βγείτε στον κόσμο μόλις επεξεργαστείτε τα αισθήματά σας. Κάντε σχέδια, βγείτε με φίλους και διασκεδάστε. Θα νιώθετε αμήχανα στην αρχή, αλλά σε λίγο να είστε καλύτερα. Απολαύστε την ελευθερία σας και κάντε πράγματα που σας αρέσουν. Πηγαίνετε για καφέ, για ψώνια ή για σύντομες διακοπές, αν αυτό σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.




Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *