oi-gynaikes-poy-prepei-na-apofeygeis-giati-prepei-na-tis-apomakryneis-mensdaygr5.jpg.png

Οι γυναίκες που πρέπει να αποφεύγεις. Γιατί πρέπει να τις απομακρύνεις

Οι γυναίκες που πρέπει να αποφεύγεις. Γιατί πρέπει να τις απομακρύνεις. Τι έχουν δείξει τα στατιστικά γι αυτές τις γυναίκες.

 

Οι γυναίκες που πρέπει να αποφεύγεις

 

Οι γυναίκες αποτελούν το λεγόμενο ωραίο φύλο και κάνουν πολλούς από τους άνδρες να μιλούν γι αυτές και να τις θαυμάζουν. Ωστόσο, ο χαρακτήρας των γυναικών, αποτελεί το πιο σπουδαίο κομμάτι του ενδιαφέροντος πάνω σ’ αυτές. Και είναι αυτό που σε πολλές των περιπτώσεων απομακρύνουν έναν άνδρα από δίπλα τους.  Ας δούμε όμως παρακάτω, ποιες είναι οι γυναίκες εκείνες οι οποίες τις οποίες πρέπει ν’ αποφεύγεις γιατί ο χαρακτήρας τους δεν ταιριάζει με το δικό σου.

 

 



Οι τύποι των γυναικών

 

Αυτές που θέλουν να σε …τυλίξουν

oi-gynaikes-poy-prepei-na-apofeygeis-giati-prepei-na-tis-apomakryneis-mensdaygr4.jpg

Όσο κι αν εκείνες δεν  θέλουν να το παραδεχτούν, δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από τις γυναίκες εκείνες που έχουν σαν μανία στο μυαλό τους, να μπορέσουν να σε τυλίξουν. Αυτές που έχουν τη μανία του γάμου και φυσικά το δείχνουν με την πρώτη ευκαιρία. Είναι λοιπόν εκείνες οι γυναίκες οι οποίες είτε λόγω κοινωνικού περίγυρου, είτε λόγω ηλικίας, μας δείχνουν πως θέλουν να σε οδηγήσουν γαμπρό δίπλα τους στην εκκλησία.

 

Οι υπερβολικά ζηλιάρες

 

Περισσότερα θέματα για Κόσμος, Επικαιρότητα, δες ΕΔΩ

 

 

oi-gynaikes-poy-prepei-na-apofeygeis-giati-prepei-na-tis-apomakryneis-mensdaygr.jpg

Υπάρχουν κι αυτές οι γυναίκες που ξεπερνούν τα όρια και τελικά γίνονται καταπιεστικές. Μέχρι σημείου που να διαταράσσουν με τη συμπεριφορά τους τη σχέση τους και τις υστερικές και ζηλιάρικες συμπεριφορές τους προς το σύντροφό τους.

Μπορεί η αγάπη και το ενδιαφέρον μιας κοπέλας προς το σύντροφό της να είναι κάτι που συναρπάζει το αρσενικό αλλά μέχρι εκεί. Αν αρχίζει να ξεπερνά τα όρια, τότε γίνεται κάτι άλλο. Οι ξαφνικές έφοδοι στο κινητό αλλά και στο facebook, αρχίζουν να γίνονται εκνευριστικές και γενικά τέτοιες συμπεριφορές, δεν αφήνουν το σύντροφό τους ν’ αναπνεύσει και τον κάνουν να είναι συνέχεια απολογούμενος. Και μάλιστα στις περισσότερες των περιπτώσεων και για άνευ σημασίας πράγματα. Κι όπως λένε κάποιοι, η υπερβολική ζήλια, είναι και λόγος χωρισμού. Όσο κι αν είναι ερωτευμένοι κάποιοι.

 

Οι μίζερες γυναίκες

oi-gynaikes-poy-prepei-na-apofeygeis-giati-prepei-na-tis-apomakryneis-mensdaygr3.jpg

Μακριά από τις μίζερες γυναίκες. Δεν μας φτάνουν όλες οι δυσκολίες που βιώνουμε καθημερινά, αυτό που μας λείπει είναι να έχουμε και μια γυναίκα η οποία μας κάνει να νιώθουμε μιζέρια. Αυτό που έχει αξία και σημασία, είναι να περνάμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να ασχολούμαστε με πράγματα που μας κάνουν ευτυχισμένους και να νιώθουμε καλύτερα.

 

Οι απροσάρμοστες

oi-gynaikes-poy-prepei-na-apofeygeis-giati-prepei-na-tis-apomakryneis-mensdaygr2.jpg

Από τη μια μεριά είναι η μίζερη γυναίκα και από την άλλη η απροσάρμοστη. Είναι η γυναίκα εκείνη η οποία δεν γνωρίζει τι συμβαίνει γύρω της. Και φυσικά δεν μας ελκύει. Αυτή που μας ελκύει, είναι μια συνειδητοποιημένη γυναίκα. Γιατί δεν μπορεί να ξοδεύει το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων της σε ασήμαντα πράγματα και μόνο για την εξωτερικής της εμφάνιση. Να επιδιώκεις να έχεις κοντά σου μια γυναίκα η οποία έχει συναίσθηση της πραγματικότητας. Κάθε τι άλλο, πρέπει να το κρατάμε μακριά μας…

 

 

Το παίζει εξυπνάκιας

 

oi-gynaikes-poy-prepei-na-apofeygeis-giati-prepei-na-tis-apomakryneis-mensdaygr.jpg

 

Αναμφισβήτητα, μια έξυπνη γυναίκα είναι αυτή που ξεχωρίζει και μας κάνει να εκστασιαζόμαστε με το μυαλό της. Ωστόσο, υπάρχει μια απόσταση από το σημείο που η έξυπνη θα αρχίσει να το παίζει εξυπνάκιας και να μας προκαλεί με τη συμπεριφορά της. Να θέλει να μας προσβάλει στην παρέα μας για να ξεχωρίσει αλλά και για να μας φέρει με τη συμπεριφορά της σε δύσκολη θέση. Κι αυτό θέλοντας να μας δείξει πόσο πι έξυπνη από μας είναι και πως πάντα έχει δίκιο. Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Γοητευόμαστε από τις γυναίκες που επιδεικνύουν τις γνώσεις τους, κρατώντας παράλληλα χαμηλούς τόνους.

 

 



Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *