tatouaz-david-beckam-simasia-tous-kosmos-mensdaygr

Τα τατουάζ του David Beckam και ποια η σημασία τους

Εσύ ξέρεις ποια είναι τα τατουάζ του David Beckam και τι σημαίνουν για εκείνον; Θες να μάθεις τι αντιπροσωπεύουν και γιατί τα έκανε;




Τα τατουάζ του David Beckam

david-tatouaz-sxedia-simasia-tous-kosmos-mensdaygr

Υπήρξε ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης. Παράλληλα δεν άφησε σε ησυχία την κοινή γνώμη με την εκκεντρικότητα του. Όχι μόνο τότε που έπαιζε ποδόσφαιρο αλλά ακόμη και τώρα που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Και δεν είναι άλλος από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;

Τα εκκεντρικά του ντυσίματα; Τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη σύζυγό του, Βικτόρια; Και όχι μόνο. Πολλά υπάρχουν λοιπόν τα οποία συνοδεύουν τη ζωή του μεγάλου αυτού Άγγλου σταρ του ποδοσφαίρου. Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με τα τατουάζ του David Beckam με τα οποία έχει κεντήσει το γυμνασμένο του κορμί. Το ένα διαφορετικό από το άλλο και με τα δική του σημασία και νόημα.

 

 




 

Τα μελάνια με το νόημα

tatouaz-david-beckam-mensdaygr

 

Κι αφού λοιπόν μιλάμε για τα τατουάζ του David Beckam, ν’ αναφέρουμε ότι σε κάθε ένα από τα πάνω από 40 tattoo που έχει, είναι και ένα έργο τέχνης. Μάλιστα, στο δικό του δέρμα που είναι γυμνασμένο, δεν υπάρχει καμία αλλοίωση. Πάμε τώρα λοιπόν να δούμε τα βασικά του τατουάζ και τι συμβολίζει κάθε ένα από αυτά.

 

 

 

Το ηλιακό σύστημα

david-beckam-tatouaz-sxedia-simasia-mensdaygr

Αφού λοιπόν εξάντλησε όλο σχεδόν το κορμί του, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει και το τριχωτό μέρος της κεφαλής του. Σε ένα σημείο το οποίο φυσικά μπορεί να καλυφθεί ανά πάσα στιγμή από την οποία ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, θ’ αποφασίσει ν’ αφήσει και πάλι μακριά μαλλιά.

Κι αυτό που έχει αποτυπώσει στο πλαϊνό του σημείο, είναι το ηλιακό μας σύστημα. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι του βγάζουν το καπέλο για την επιλογή του αυτή να αποτυπώσει στο πλάι του κεφαλιού του, πλανήτες σε τροχιά.

 

 

 

Το δροσερό τριαντάφυλλο

simasia-tatouaz-tattoos-sxedia-david-beckam-kosmos-mensdaygr

Πηγαίνοντας λίγο παρακάτω και συγκεκριμένα στην άκρη του λαιμού στη δεξιά πλευρά, υπάρχει ένα πολύ δροσερό τριαντάφυλλο. Αυτό έγινε με τη γέννηση της κόρης του Harper και είναι αφιερωμένο σ’ εκείνη. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφάσισε λοιπόν να αποτίσει φόρο τιμής στο μικρότερο παιδί του όχι μόνο με το τριαντάφυλλο αλλά συνοδευμένο και με τις λέξεις “Pretty Lady” και “Harper”.

 

 

 

Τα Ρωμαϊκά Αριθμητικά

sxedia-tatouaz-tattoos-david-beckam-simasia-mensdaygr

Η ανάγνωση των ρωμαϊκών αριθμών ήταν κάποτε σε ευρεία χρήση. Ωστόσο, ακόμη και σήμερα σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ «χτύπησε» λοιπόν τον ρωμαϊκό αριθμό επτά στο μπράτσο του. Και όχι τυχαία φυσικά. Είναι ιδιαίτερα συμβολικός αριθμός για τον ίδιο. Είναι ο αριθμός της φανέλας που φορούσε σε δυο από τις αγαπημένες του ομάδες. Η μια είναι η εθνική Αγγλίας και η άλλη η Manchester United shirt.

 

 

 

 

Ο Ιησούς και οι τρία Χερουβίμ

tatouaz-david-beckam-mensdaygr

Στην αριστερά του στήθους έχει αποτυπώσει τον Ιησού και τα τρία Χερουβίμ. Δεν είναι τυχαίο τατουάζ. Μέσα από αυτό, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του, τα τρία Χερουβίμ συμβολίζουν τους τρεις γιους του και περνά την ελπίδα του ότι θα τον φροντίσουν στα γηρατειά του.

 

 

 

Ο φύλακας Άγγελος

tattoos-sxedia-simasia-david-beckam-mensdaygr

Ο φύλακας Άγγελος ο οποίος είναι αποτυπωμένος στο μέσον της πλάτης του, θεωρείται ως ένα από τα πιο ιδιαίτερα τατουάζ του και κατατάσσεται σ’ αυτά με την καλύτερη στιγμή της ιστορίας του Μπέκαμ. Πάνω και κάτω από το φύλακα Άγγελο, αναγράφονται τα ονόματα των παιδιών του, Romeo και Cruz πάνω και κάτω) σαν μια προσπάθεια να τους προστατεύσει.

 

 

 

Το 99 στο δάχτυλο

simasia-tattoos-david-beckam-kosmos-mensdaygr

Έχει κι αυτό το συμβολισμό του. Ο αριθμός 99 στο μικρό δάκτυλο του δεξιού του χεριού, υποδηλώνει το έτος που ο David και η Victoria έγιναν επίσημα ζευγάρι, καθώς είναι η χρονιά παντρεύτηκαν, ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε και ο πρώτος τους γιος Μπρούκλιν.

 

 

 

 

Η σύζυγός του Βικτώρια

david-tatouaz-sxedia-simasia-tous-kosmos-mensdaygr

Φυσικά δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τη γυναίκα του Βικτώρια. Έτσι, την αποτύπωσε στο χέρι του με ένα τατουάζ έξι ιντσών, με τα εσώρουχά της.

 

 

 

Σχετικά λεπτό

simasia-tattoos-david-beckam-kosmos-mensdaygr

Σε αντίθεση με τον άγγελο με μεγάλη πρόσκρουση στην πλάτη του, αυτό το τατουάζ στο χέρι του είναι σχετικά λεπτό χωρίς να αποκλίνει σε κλισέ.




Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *