Συμβολισμός των τατουάζ ανάλογα με τα σημεία του σώματος

Συμβολισμός των τατουάζ.Τι μπορεί να σημαίνουν και τι δείχνουν για τον χαρακτήρα του ατόμου, σε συνδυασμό με το σημείο του σώματος που έχουν αποτυπωθεί;



 

Συμβολισμός των τατουάζ

symvolismos-tatouaz-analoga-shmeia-swmatos-men-mensday.gr

Τα τατουάζ τη σημερινή εποχή δίνουν και παίρνουν. Για κάποιους αποτελούν τη μόδα της νέας εποχής. Για κάποιους άλλους έχουν ξεχωριστή σημασία. Δείχνουν πολλά για το χαρακτήρα αυτού που κάνει το τατουάζ και σ’ αυτό συμβάλουν τόσο το σημείο στο οποίο γίνεται αλλά και το σχέδιο. Όλα αυτά έχουν τη δική τους αξία κι ερμηνεία. Πάμε λοιπόν να δούμε τατουάζ και να τα ερμηνεύσουμε.



 

 

Στο πρόσωπο

tatouaz-symvolismos-analoga-shmeia-swmatos-men-mensday.gr

Συμβολισμό των τατουάζ στο πρόσωπο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Πρόκειται για εντυπωσιακά τατουάζ και γίνονται συνήθως από άτομα τα οποία θέλουν να εκφράσουν την αντίρρησή τους στις συμβατικές κοινωνικές απόψεις. Όπως και να έχει, το άτομο που έχει τατουάζ στο πρόσωπο δείχνει ότι είναι ισχυρή προσωπικότητα και δεν το ενδιαφέρει τι θα πουν οι άλλοι κι αν θα τον κοιτούν.

 

 

 

Στο πίσω μέρος του αυτιού

shmeia-symvolismos-tatouaz-analoga-swmatos-men-mensday.gr

Κρύβεται πίσω από το αυτί κι έχει τη δική του σημασία. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό, ακόμη κι αν βρίσκεται πίσω από το αυτί και είναι σκεπασμένο από τα μαλλιά. Κι όπως λένε αυτοί που ξέρουν, συνήθως απεικονίζει κάποιο μυστικό μιας στιγμής. Μπορεί αν είναι μικρά αλλά να έχει μεγάλη σημασία. Κάτι που αποδεικνύει το συμβολισμό των τατουάζ.

 

 

Στον αυχένα

analoga-tatouaz-symvolismos-analoga-shmeia-swmatos-men-mensday.gr

Συμβολισμός των τατουάζ στον αυχένα. Τις περισσότερες φορές δεν είναι φανερό κι αυτό γιατί καλύπτεται ή από τα μαλλιά ή από τα ρούχα κι αυτοί που το έχουν, το μοιράζονται μόνο με τους πολύ δικούς τους ανθρώπους. Είναι αισθησιακό και μυστηριώδες.

 

 

 

Χέρια, ώμος και αντιβραχίονες

shmeia-analoga-tatouaz-symvolismos-analoga-swmatos-men-mensday.gr

Πρόκειται για δυο πιο δημοφιλή σημεία του ανθρώπινου σώματος. Κι αυτά είναι ο ώμος και τα χέρια. Βοηθούν πολύ για να τα δείξετε στον κόσμο. Και συνήθως δείχνουν ότι ανήκετε σε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, σε ομάδα ή κοινότητα. Και μπορείς να κάνεις όποιο τατουάζ θέλεις. Σε ότι έχει να κάνει με τα χέρια, σου δίνουν τη δυνατότητα να αυτοσχεδιάσεις και να δείξεις πιο εύκολα ότι έχεις κάνει. Και το αντίστροφο. Μπορείς να τα καλύψεις με τα ρούχα και να μην φαίνονται.

 

 

 

Στα δάχτυλα

symvolismos-swmatos-shmeia-analoga-tatouaz-analoga-men-mensday.gr

Συνήθως αυτοί που κάνουν τατουάζ, αρνούνται να σου κάνουν τατουάζ στα δάχτυλα γιατί δεν μπορείς να τα καλύψεις αν θελήσεις να το κάνεις κάποια στιγμή. Ωστόσο, τα άτομα που αποφασίζουν να κάνουν αυτά τα τατουάζ, είναι πραγματικά αποφασισμένα και δεν τα ενδιαφέρει τι θα πουν οι άλλοι. Αυτά είναι μικρά κι έχουν κυρίως αισθησιακό χαρακτήρα.

 

 

Στα πλευρά

Τα συγκεκριμένα τατουάζ γίνονται συνήθως κοντά στην καρδιά και στα στομάχι. Κι όπως αναφέρουν οι παρατηρητές, τα τατουάζ αυτά εκπέμπουν συναισθηματικά μηνύματα. Κι έχουν να κάνουν με αγαπημένα μας πρόσωπα που θέλουμε να μείνουν για πάντα κοντά μας.

 

 

 

Στην πλάτη

swmatos-shmeia-analoga-tatouaz-symvolismos-analoga-men-mensday.gr

Η πλάτη είναι μια μεγάλη μυική μάζα και προσφέρεται για να γίνουν μεγάλα τατουάζ. Στο σημείο αυτό τα τατουάζ έχουν αισθητικό κυρίως χαρακτήρα και σκοπό. Φυσικά τα σχέδια που γίνονται στην πλάτη έχουν νόημα αλλά συνήθως, λόγω της μεγάλης επιφάνειάς τους, δίνεται κυρίως έμφαση στο σχήμα και όχι στην ουσία. Κι αυτό θα σε βοηθήσεις να καταλάβεις το συμβολισμό των τατουάζ.

 

 

Στον μηρό και στη γάμπα

men-symvolismos-swmatos-shmeia-analoga-tatouaz-analoga-men-mensday.gr

Συμβολισμός των τατουάζ στον μηρό και στη γάμπα. Αυτά δεν έχουν σέξι απεικόνιση αλλά παράλληλα το σχέδιό τους μπορεί να δείξει και ένα έργο τέχνης. Όπως τα χέρια έτσι και τα πόδια μπορούν να καλυφτούν και γι αυτό όσοι τα κάνουν τα δείχνουν μόνο σε όσους εκείνοι επιθυμούν. Δείχνοντας με τον τρόπο αυτό και την επαναστατική τους πλευρά.

 

 

Στον αστράγαλο και στο πέλμα

symvolismos-swmatos-shmeia-analoga-tatouaz-analoga-men-mensday.gr

Συνήθως είναι αισθησιακά τατουάζ κι ενώνουν το σώμα με το έδαφος. Τα συνήθη σχήματα στα σημεία εκείνα είναι ψάρια, λουλούδια ή πουλιά.

Γενικά παρατηρήστε τα τατουάζ και θα καταλάβετε πολλά μέσα από τα σχήματα για τους ανθρώπους και τους χαρακτήρες τους. Θα μάθετε λοιπόν τα μυστικά τους, τι κρύβουν και το συμβολισμό των τατουάζ.




Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *