antrika-stratiwtika-modata-kouremata-oi-exi-diaxronikes-epiloges-mensdaygr.jpg

Αντρικά στρατιωτικά μοδάτα κουρέματα. Οι έξι διαχρονικές επιλογές

Αντρικά στρατιωτικά μοδάτα κουρέματα. Μπορείς παρακάτω να δεις τις έξι επιλογές για τα μαλλιά σου που δεν θα πάψουν να είναι διαχρονικές.
 

 

Αντρικά στρατιωτικά μοδάτα κουρέματα

stratiwtika-andrika-modata-kouremata-oi-exi-diahronikes-epiloges-mensdaygrογές

Αντρικά στρατιωτικά μοδάτα κουρέματα. Ποιος είπε ότι το ανδρικό κούρεμα δεν έχει τη δική του αξία και τη δική του διαχρονικότητα; Απεναντίας μάλιστα. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη υπόθεση. Αν παρακολουθήσουμε τη μόδα, θα διαπιστώσουμε πως άλλες χρονιές φέρνει στην επιφάνεια τα μακριά μαλλιά κι άλλες φορές τα κοντά. Και βέβαια άλλες φορές κάτι το ενδιάμεσο.

Πέρα όμως από το τι επιτάσσει η μόδα, η αλήθεια είναι πως κάποια κουρέματα, όσο χρόνια κι αν περάσουν και όσες μόδες θελήσουν να επιβάλλουν τη δική τους φιλοσοφία, τα στρατιωτικά κουρέματα δεν θα σταματήσουν να είναι συνέχεια επίκαιρα. Κι ένα από αυτά έχει να κάνει με το κοντό μαλλί. Αυτό κάνει συνήθως τον άνδρα πιο ωραίο και παράλληλα δείχνουν να προτιμούν τα κουρέματα αυτά και οι γυναίκες σε ένα αρσενικό.
Τα έξι στιλ στρατιωτικού κουρέματος

Αφού μιλάμε λοιπόν για το στρατιωτικό κούρεμα, ν’ αναφέρουμε ότι σήμερα θα δούμε τα έξι ανδρικά στρατιωτικά κουρέματα. Και τα ονομάζουμε έτσι, αφού πρόκειται για κοντό κούρεμα. Και δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα. Παρακάτω μπορείς να δεις τα έξι κουρέματα που έχουν επανέλθει στην επικαιρότητα. Κι όπως λένε όσοι γνωρίζουν τη μόδα, έχουν έρθει για να μείνουν

 

Περισσότερα θέματα για μόδα – ομορφιά δες ΕΔΩ

 

 

Πολύ κοντό μαλλί

antrika-stratiwtika-modata-kouremata-oi-exi-diaxronikes-epiloges-mensdaygr

Ανδρικά στρατιωτικά μοδάτα κουρέματα. Και ξεκινάμε από το πρώτο που είναι το κοντοκουρεμένο. Το πολύ κοντό δηλαδή μαλλί. Είναι το κούρεμα που κάνουμε όταν πηγαίνουμε φαντάροι. Ένα ιδιαίτερο κούρεμα. Σου αναδεικνύει όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Μάλιστα, αυτός ο τύπος του μαλλιού κάνει τις γυναίκες να σε παρατηρήσουν περισσότερο, καθώς το μαλλί αυτό δεν αποσπά και το βλέμμα τους από τα χείλη και τα μάτια σου. Πρόκειται για δυο πράγματα που παρατηρούν και προσέχουν αρκετά οι γυναίκες. Κι από την άλλη, το κοντό μαλλί σου δίνει τη δυνατότητα να μην ταλαιπωρείσαι στην περιποίησή του.

 

 

 

Μακρύ και φουντωτό

exi-antrika-stratiwtika-modata-kouremata-oi-diaxronikes-epiloges-mensdaygr

Συνεχίζοντας τα αντρικά στρατιωτικά μοδάτα κουρέματα, πάμε και στην επόμενη κατηγορία που είναι το μακρύ και φουντωτό. Κάποιοι το λένε και στρατιωτικό. Κι όμως είναι. Φαντάσου την περίπτωση του Έλβις Πρίσλει. Κάτι τέτοιο. Κι αν η τρίχα του μαλλιού σου είναι ίσια κι έχει ανοδική τάση, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα για σένα στο φούντωμά τους. Είναι ένα από τα look που μπορείς άνετα να το υποστηρίξεις. Στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να επισκέπτεσαι συχνά τον κομμωτή σου για να το κουρεύεις και να διατηρεί την ίδια φόρμα. Πιο μακρύ επάνω και πολύ κοντό γύρω γύρω.

 

 

 

Αμερικανικό κούρεμα

exi-antrika-stratiwtika-modata-kouremata-oi-diaxronikes-epiloges-mensdaygr

Θα μπορούσε να ονομάζεται και Peaky Blinders κούρεμα. Τίτλος κλεμμένος και εμπνευσμένος από τη σειρά του Netflix «Peaky Blinders» που έκανε και πάταγο. Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για το κούρεμα που έκαναν οι ναύτες και οι Αμερικανοί στρατιώτες. Σ’ αυτό είναι ξυρισμένο το κεφάλι γύρω γύρω και από πάνω μοιάζει με καπελάκι.

 

 

 

Το επιμελώς ατημέλητο

modata-andrika-stratiwtika-modata-kouremata-oi-exi-diahronikes-epiloges-mensdaygrογές

Είναι το κούρεμα που έχει πολλές ομοιότητες με το Αμερικανικό. Υπάρχει όμως μια μικρή διαφορά. Αυτό δείχνει να έχουν μείνει περισσότερα μαλλιά. Ενδείκνυται για όσους προτιμούν να έχουν τρίχες στο κεφάλι τους και να μην είναι εντελώς ξυρισμένο. Θεωρείται ιδιαίτερα αρρενωπό κούρεμα και το προτιμούν όλο και περισσότεροι άνδρες.

 

 

Περισσότερα θέματα για μόδα – στυλ δες ΕΔΩ

 

Κούρεμα του χασάπη

stratiwtika-modata-andrika-kouremata-oi-exi-diahronikes-epiloges-mensdaygrογές

Αντρικά στρατιωτικά μοδάτα κουρέματα. Και έπεται συνέχεια. Ακολουθεί το κούρεμα του χασάπη. Είναι ο αυστηρός τρόπος κουρέματος. Σ’ αυτό ο άνδρας απαιτεί το μήκος της τρίχας να είναι στα δυο εκατοστά. Ούτε πολύ κοντό αλλά ούτε και πολύ μακρύ. Πολλοί το θεωρούν το αυστηρό ανδρικό κούρεμα. Είναι μια αυστηρή επιλογή η οποία δεν πάει στραβά σε κανέναν άνδρα.

 

 

Το λοφίο

modata-andrika-stratiwtika-modata-kouremata-oi-exi-diahronikes-epiloges-mensdaygrογές

Η λίστα με τα αντρικά στρατιωτικά μοδάτα κουρέματα, ολοκληρώνεται. Τελευταίο λοιπόν άφησα, είναι το κούρεμα με λοφίο. Πρόκειται για το λίγο πιο μακρύ μαλλί από το πολύ κοντό στρατιωτικό. Συνήθως το κάνουν αυτοί που έχουν περάσει τους επτά μήνες στρατιωτικής θητείας. Στην περίπτωσή τους το λίγο πιο μακρύ μαλλί περνάει κι επιτρέπεται, σαν παλιοσειρές που είναι πλέον. Το ίδιο ισχύει και για τους μόνιμους στρατιωτικούς με με προϋπηρεσία. Σ’ αυτό το κούρεμα, τα πλαϊνά είναι κοντά και φυσικά περιποιημένα. Αντίθετα, η κορυφή είναι πάντα πιο στυλιζαρισμένη. Αξίζει αλλά απαιτεί και χρόνο για να το φτιάξεις. Μπορείς να επιλέξεις το κούρεμα που σου αρέσει και να φτιάξεις το δικό σου τύπο.
Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *