gine-yiothetwntas-ploysios-tis-synhtheiers-twn-ploysiwn-mensdaygr

Γίνε πλούσιος υιοθετώντας τις συνήθειες των πλουσίων

Γίνε πλούσιος. Μπορείς να τα καταφέρεις υιοθετώντας τις συνήθειες των πλουσίων και ν’ αποκτήσεις κι εσύ χρήματα με τους παρακάτω τρόπους.
 

 

Γίνε πλούσιος

gine-ploysios-yiothetwntas-tis-synhtheiers-twn-ploysiwn-mensdaygr

 

Γίνε πλούσιος. Πλούτος : Όλοι τον θέλουν αλλά λίγοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να τον αποκτήσουν. Για να γίνει κανείς πλούσιος χρειάζεται ένας συνδυασμός τριών παραγόντων : τύχης, ικανότητας και υπομονής. Για να γίνετε πλούσιος θα χρειαστεί να κάνετε επαγγελματικές επιλογές που θα σας οδηγήσουν σε μια καλοπληρωμένη καριέρα, να διαχειρίζεστε σοφά τα χρήματα που κερδίζετε, να τα επενδύετε και να μειώσετε τα έξοδα διαβίωσής σας. Δεν είναι εύκολο να πλουτίσει κανείς, αλλά με επιμονή και με τις σωστές αποφάσεις, θα έχει αρκετές πιθανότητες.

 

 

Βασικές γραμμές

 

gine-tis-yiothetwntas-ploysios-synhtheiers-twn-ploysiwn-mensdaygr

 

Βρήκαμε για σας κάποιες βασικές «γραμμές» που ακολουθούν οι πλούσιοι. Δεν χάνετε τίποτα αν τις ακολουθήσετε κι εσείς. Πάμε να τις δούμε:

Οργανώστε τη μέρα σας από την προηγούμενη: Κάντε μια λίστα με τα πράγματα που έχετε να κάνετε την επόμενη μέρα. Έτσι, δεν θα αγχωθείτε και δεν θα ξεχάσετε κάτι σημαντικό.

Να κοιμάστε καλά το βράδυ: Η ξεκούραση είναι πολύτιμη. Κρατά το μυαλό καθαρό. Και οι σωστές
αποφάσεις χρειάζονται καθαρό μυαλό.

Να σηκώνεστε νωρίτερα το πρωί: Έτσι, θα μπορείτε να ετοιμαστείτε χωρίς άγχος. Αν ξεκινήσετε το πρωί με άγχος, θα σας συνοδεύει όλη την ημέρα. Και είναι ένας παράγοντας που δυσκολεύει τις σωστές αποφάσεις.

Οργανώστε σωστά το χρόνο σας: Ο χρόνος είναι επένδυση. Για παράδειγμα, μπορεί να σας αρέσει να έχετε ελεύθερο χρόνο, κι έτσι αφιερώνετε κάποιες ώρες την ημέρα για να … μην κάνετε τίποτα. Αλλά αν θέλετε να γίνετε πλούσιος σύντομα, θα αφιερώσετε αυτές τις λίγες ώρες στη δουλειά σας ή στην επιμόρφωσή σας. Σκεφτείτε, δεν θα προτιμούσατε να ανταλλάξετε αυτές τις λίγες ελεύθερες ώρες τώρα με τον πλούτο που θα έρθει στη ζωή σας αν τις εκμεταλλευτείτε δημιουργικά;

Μην ξοδεύετε τα χρήματά σας σε ανούσια πράγματα: Είναι δύσκολο να τα βγάλουμε πέρα με τα έξοδα της καθημερινότητας. Γι’ αυτό το λόγο είναι σκληρό και οδυνηρό να ξοδεύετε τα χρήματά σας σε οικονομικές «μαύρες τρύπες». Επαναξιολογήστε τα πράγματα στα οποία ξοδεύετε. Προσπαθήστε να καταλάβετε αν «αξίζουν» στ’ αλήθεια.

 

 

Περισσότερα θέματα για γυμναστική – συμβουλές δες ΕΔΩ 

 

Τι δεν αξίζει

 

gine-twn-tis-yiothetwntas-ploysios-synhtheiers-ploysiwn-mensdaygr

 

Δείτε μερικά πράγματα που δεν αξίζουν να ξοδέψετε δεκάρα, αν σχεδιάζετε να γίνετε πλούσιος.

 Τα καζίνο και τα λαχεία. Λίγοι κάνουν λεφτά από αυτά. Οι υπόλοιποι τα χάνουμε.

 Κακές συνήθειες, όπως το κάπνισμα. Τα λεφτά των καπνιστών χάνονται στους ουρανούς, μαζί με τον καπνό τους.

 Πανάκριβες καραμέλες στο θέατρο και τον κινηματογράφο ή ποτά στο κλαμπ.

 Σολάριουμ και πλαστικές επεμβάσεις. Μπορείτε να πάθετε καρκίνο του δέρματος εντελώς δωρεάν, αν απλώς εκτεθείτε στον ήλιο. Και, σκεφτείτε, όλα αυτά τα μπότοξ θα σας κάνουν τόσο όμορφο όσο υπόσχονται; Μάθετε να
γερνάτε χαριτωμένα! Δεν είστε ο μόνος που γερνάει.

 

 

Γίνε πλούσιος – Πηγές χρημάτων

 

 

gine-twn-ploysiwn-tis-yiothetwntas-ploysios-synhtheiers-mensdaygr

 

 

Αποκτήστε περισσότερες πηγές χρημάτων. Ας δούμε παρακάτω ποιες είναι αυτές:
Πουλήστε αντικείμενα στο E-bay: Βέβαια, δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Πρέπει να κάνετε τον κόσμο να σας πιστέψει. Αναζητήστε τους E-Bay Power Sellers,, τους κορυφαίους πωλητές, μελετήστε τους τρόπους με τους οποίους πουλάνε το προϊόν τους, και δημιουργήστε το δικό σας μοντέλο.

Νοικιάστε ένα ακίνητο στο AirBnb: Εάν είστε αρκετά τυχερός ώστε να διαθέτετε ακίνητη περιουσία, την οποία δεν χρησιμοποιείτε συχνά, μην την αφήνετε ανεκμετάλλευτη. Το AirBnb μπορεί να σας παράσχει ένα εξαιρετικά καλό εισόδημα.

Κάντε το χόμπι σας επάγγελμα: Υπάρχει ζήτηση για τις γνώσεις σας. Αυτό δημιουργεί μια αγορά καταναλωτών που αναζητούν τρόπους να μάθουν πράγματα. Αναρωτιέστε τι θέλουν να μάθουν; Θέλουν να μάθουν να φτιάχνουν χειροποίητα κοσμήματα, φυτικά καλλυντικά, διακόσμηση χώρου, styling, σωστή διατροφή και πολλά άλλα. Όλα αυτά είναι προτάσεις που, αν τις εφαρμόσετε, θα έχετε ένα έξτρα ποσό κάθε μήνα, που μπορείτε να το αποταμιεύετε για έξυπνες επενδύσεις.

Μην αναζητήσετε από τους φίλους σας, τις οικογένειες και τους συνεργάτες σας, συμβουλές. Στο ταξίδι σας στην οικονομική ανεξαρτησία, θα χρειαστείτε πραγματική, εποικοδομητική κριτική που δεν μπορείτε πραγματικά να πάρετε από τους ανθρώπους που είναι πολύ κοντά σας. Να θυμάστε πως όλα γίνονται με υπομονή και επιμονή. Βρείτε το σχέδιό σας, βάλτε το σε εφαρμογή, ακολουθήστε τις συμβουλές μας και σε μικρό χρονικό διάστημα η ζωή σας θ’ αλλάξει.Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *