ta-5-mystika-diatrofis-kai-omorfias-ti-prepei-na-kaneis-gia-na-deihneis-panta-neos-mensdaygr.jpg2_.jpg

Τα 5 μυστικά διατροφής και ομορφιάς. Τι πρέπει να κάνεις για να δείχνεις πάντα νέος

Τα 5 μυστικά διατροφής και ομορφιάς. Τι πρέπει να κάνεις για να δείχνεις πάντα νέος και φυσικά να αργεί να σε αγγίξει ο χρόνος.

 

 

Τα 5 μυστικά διατροφής και ομορφιάς

 

Οι γιατροί μας λένε ότι είμαστε ότι τρώμε. Και γενικά διαμορφώνουμε το χαρακτήρα μας και τον οργανισμό μας με βάση τα όσα βιώνουμε. Και δεν το λέμε τυχαία, καθώς υπάρχουν πολλοί από αυτούς που ονομάζουμε επώνυμους που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το παράδειγμά μας για να ακολουθήσουμε και τις δικές τους τακτικές για να πετύχουμε μια καλύτερη ζωή.

 




Η Jennifer Lopez και ο τρόπος της ζωής της

 

Μια περίπτωση επωνύμου που ακολουθεί ιδιαίτερο τρόπο ζωής και καταφέρνει να είναι ξεχωριστή, παρά την πραγματική ηλικία (51 χρόνων το 2021), είναι και η Jennifer Lopez. Η δημοφιλής καλλιτέχνις, έχει 5 μυστικά διατροφής και ομορφιάς που την κάνουν ξεχωριστή και μοναδική.

 

Οι 5 κανόνες διατροφής και φυσικής κατάστασης

 

 

ta-5-mystika-diatrofis-kai-omorfias-ti-prepei-na-kaneis-gia-na-deihneis-panta-neos-mensdaygr5.jpg.png

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω, ποιοι είναι οι 5 κανόνες διατροφής και φυσικής κατάστασης που ακολουθεί η Jennifer Lopez.

 

 

Περισσότερα θέματα για Γυμναστική – Συμβπουλές, δες ΕΔΩ

 

Ενυδάτωση, αλκοόλ, καφείνη

 

 

ta-5-mystika-diatrofis-kai-omorfias-ti-prepei-na-kaneis-gia-na-deihneis-panta-neos-mensdaygr

1. Η ενυδάτωση και ο περιορισμός του αλκοόλ και της καφείνης, αποτελούν σοβαρά σημεία αναφοράς για μια υγιεινή ζωή και εμφάνιση.

Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική και αποτελεί μια από τις κύριες ρουτίνες ομορφιάς των περισσότερων celebrities. Τα επτά ποτήρια νερό που πίνει η Jennifer Lopez σε καθημερινή βάση, αποτελούν βασική ποινή εισαγωγής οξυγόνου στον οργανισμό. Άλλωστε, ο οργανισμός μας αποτελείται από 60% νερό και είναι απαραίτητο γενικά για την υγεία μας.

Πίνοντας πολύ νερό, αυτό μας βοηθά να καθαρίσουμε το σώμα μας από τις τοξίνες και προετοιμάζει μύες και αρθρώσεις για άσκηση.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια σε δήλωσή της επεσήμανε πως πίνοντας αρκετό νερό πριν την προπόνηση, μπορείτε να σας βοηθήσει να πιέσετε πολύ τον εαυτό σας και να ανεβάσετε το επίπεδο της προπόνησής σας.

Την ίδια ώρα, η κατανάλωση αλκοόλ επιφέρει αύξηση θερμίδων, ενώ παράλληλα μπορεί να αυξήσει τον πόθο για πρόχειρο φαγητό. Κι όπως συμπληρώνει η Jennifer Lopez, αυτό που πίνουμε μπορεί να επηρεάσει ακόμη και το δέρμα μας.

Τέλος, σχετικά με τον κατανάλωση καφέ, ο ντεκαφεϊνέ βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα.

 

 

Κατανάλωσε πρωτείνες και σνακ

ta-5-mystika-diatrofis-kai-omorfias-ti-prepei-na-kaneis-gia-na-deihneis-panta-neos-mensdaygr.jpg3_.jpg

 

2. Σύμφωνα πάντα με την ίδια λογική, δεν πρέπει κάποιος να λιμοκτονεί. Μπορεί να καταναλώνει ότι θέλει. Οι πρωτείνες και τα έξυπνα σνακ θα πρέπει να καταναλώνονται συχνά.

Αυτό που κάνει η Jennifer Lopez, είναι πως τρώει κάθε δυο με τρεις ώρες για να βοηθάει τον μεταβολισμό της.

Αποφεύγει να καταναλώνει ζαχαρούχα σνακ ή φαγητά που έχουν υποστεί επεξεργασία μεταξύ των γευμάτων. Αντίθετα, επιλέγει φρέσκα λαχανικά. Κι όπως τονίζει, παίρνει μαζί της φρούτα και λαχανικά για να της δώσουν την αίσθηση του σνακ ανάμεσα στα γεύματα. Από την άλλη πλευρά, αν χρειάζεται κάτι πιο χορταστικό, τότε, τρώει πρωτείνη γιατί η πρωτείνη συμβάλλει και στη μείωση της επιθυμίας για επιπλέον φαγητό. Αυτό γίνεται γιατί κρατάει την πείνα σταθερή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κι όταν μιλάει για πρωτείνη, αναφέρει ότι προτιμά αυγά, κοτόπουλο και βιολογικό μοσχάρι. Στα ψάρια προτιμά, τόνο και σολομό. Ενώ όταν θέλει να φάει υδατάνθρακες, προτιμά κινόα, γλυκοπατάτα και καστανό ρύζι.

 

 

Συνέχισε να κάνεις γυμναστική

 

ta-5-mystika-diatrofis-kai-omorfias-ti-prepei-na-kaneis-gia-na-deihneis-panta-neos-mensdaygr.jpg1_.jpg

 

 

3. Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου, είναι και η γυμναστική. Αυτή που δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείψεις. Η γυμναστική αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια της καθημερινότητάς μας. Άλλωστε και οι γιατροί συνηγορούν υπέρ αυτού. Η καθημερινή άσκηση βοηθάει τον ανθρώπινο οργανισμό να μπορεί να καίει τα λίπη και το περιττό βάρος.

 

Δοκίμασε βιολογικά προϊόντα και επεξεργασμένες τροφές

 

 

Περισσότερα θέματα για Υγεία, δες ΕΔΩ

 

4. Είναι ωφέλιμο να δοκιμάσεις βιολογικά προϊόντα και επεξεργασμένες τροφές. Και όχι τυχαία,καθώς τα βιολογικά προϊόντα θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις λεπτός και το σημαντικότερο, θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την υγεία σου. Είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγεις τα τηγανητά και τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Κι αυτόγιατί αυτά συμβάλλουν στην αύξηση του βάρους γιατί περιέχουν υψηλές ποσότητες θερμίδων και ανθυγιεινών λιπών.  Όλα αυτά είναι πολύ δύσκολο να καούν με την άσκηση.

Όπως επισημαίνουν οι γυμναστές,είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγουμετις επεξεργασμένες τροφές και ποτένα μην πίνουμε τις θερμίδες με τη μορφή της ζάχαρης,της σόδας και του χυμού.

 

Περισσότερα θέματα γιοα Ομορφιά – Περιποίηση, δες ΕΔΩ

 

Διαλογισμός και αρκετή ξεκούραση

 

ta-5-mystika-diatrofis-kai-omorfias-ti-prepei-na-kaneis-gia-na-deihneis-panta-neos-mensdaygr.jpg4_.jpg

 

Ο διαλογισμός και η ξεκούραση είναι δυο πράγματα τα οποία θα σε βοηθήσουν σημαντικά για να μπορέσεις να πετύχεις μια καλύτερη ζωή. Ο διαλογισμός είναι πολύ σημαντικός για να μπορέσεις να αναζητήσεις πολλά από τα χασρίσματα της ψυχής και της ζωής σου. Παράλληλα σε βοηθάει να αποβάλεις το άγχος της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων.

Η ξεκούραση και ο ύπνος είναι πολύ σημαντικά για να δυναμώσεις τον οργανισμό σου. Στην προκειμένη περίπτωση, η Jennifer Lopez, έχει βάλει σαν στόχο της να κοιμάται 8 περίπου ώρες σε καθημερινή βάση και ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένη είναι στη διάρκεια της ημέρας. Κι όπως τονίζει, τόσο η Jennifer Lopez, όσο και οι γιατροί, είναι πολύ σημαντικό ένας άνθρωπος να ξεκουράζεται. Αυτό τον βοηθάει πάρα πολύ έτσι ώστε να μην νιώθει τρελός και παράλληλα όχι συναισθηματικά φορτισμένος. Άλλωστε, ο ελλιπής ύπνος σε κάνει να νιώθεις και κουρασμένος.Κι αυτό δεν σε βοηθάει καθόλου σε όλη την καθημερινή δραστηριότητά σου.

 

 



Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *