goiteytikos-kai-stilatos-me-xehwrista-kommatia-monadiki-endymasia-mensdaygr.jpg

Γοητευτικός και στιλάτος με ξεχωριστά κομμάτια. Μοναδική ενδυμασία

Γοητευτικός και στιλάτος με ξεχωριστά κομμάτια. Μοναδική ενδυμασία. Όλη η γκάμα και οι επιλογές για να κάνουν τον άνδρα μοναδικό.

Γοητευτικός και στιλάτος με ξεχωριστά κομμάτια

 

Έχεις σκεφτεί ότι υπάρχουν ρούχα που όταν τα φοράς σε κάνουν γοητευτικό και στιλάτο; Αν όχι, τότε έφτασε η ώρα για να δεις την -πραγματικότητα κατάματα και να αγγίξεις το τέλειο.

Γιατί η αλήθεια είναι πως τα ρούχα που φοράμε μας δίνουν έναν άλλο τόνο. Και ειδικά για τον άνδρα, τα ρούχα του τον κάνουν να δείχνει ακόμη πιο κομψός και παράλληλα πιο γοητευτικό.

Ειδικά δε για τον άνδρα είναι πάρα πολύ σημαντικό να επιλέγει τα ρούχα εκείνα τα οποία θα τον κάνουν ξεχωριστό. Είναι άλλωστε σημαντικό να έχει ο άνδρας στυλ. Αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο στο πόσο γοητευτικοί νιώθουμε και παράλληλα δείχνει το πως μας αντιμετωπίζουν οι γύρω μας. Γι αυτό η επιλογή τους θα πρέπει να αποτελεί το κλειδί της γοητείας μας.

 

 

 



 

Καθοριστικός ρόλος

 

 

goiteytikos-kai-stilatos-me-xehwrista-kommatia-monadiki-endymasia-mensdaygr5.png

Είναι γνωστό σε όλους ότι όσον αφορά στο αντρικό στυλ, τα ρούχα που φορά ο κάθε άνδρας, παίζουν καθοριστικό ρόλο. Κι αυτό σε ότι έχει να κάνει με το πως μας προσλαμβάνουν οι άλλοι γύρω μας. Μετά τα παραπάνω, η επιλογή των ρούχων θα πρέπει να γίνεται με βάση την αύξηση της γοητείας μας. Αυτά τα ρούχα που θα μας ανεβάζουν λοιπόν στην εξωτερική και στη γενική μας εμφάνιση.

Κι όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα γιατί μπορεί να βλέπουμε κάποια ρούχα στη βιτρίνα, σε κάποιο περιοδικό ή σε κάποιον γνωστό ηθοποιό, ωστόσο, ίσως να μην ισχύει και σε εμάς το ίδιο. Να μην ταιριάζουν δηλαδή σε μας τα ρούχα αυτά. Και όχι μόνο αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να αφαιρούν κι από τη γοητεία μας, παρά μας προσθέτουν.

 

Τα πέντε επιλεγμένα κομμάτια

 

Μπορεί να υπάρχουν όλοι αυτοί οι προβληματισμοί, αυτό δεν πρέπει να σας προβληματίζει. Υπάρχουν πέντε κομμάτια που δεν ταιριάζουν μόνο σε έναν αλλά σε όλους. Και κάνει αυτόν που τα φοράει να δείχνει αμέσως πιο ωραίος και γοητευτικός. Δεν πρέπει λοιπόν να λείπουν από την ντουλάπα κανενός άνδρα γιατί του δίνουν λύση άμεσα. Η λεπτομέρεια όμως στην οποία πρέπει να δώσεις σημασία, είναι στην επιλογή τους η οποία πρέπει να γίνει με βάση συγκεκριμένους κανόνες.

 

Περισσότερα θέματα για ομορφιά – περιποίηση, δες ΕΔΩ

 

Το κοστούμι

 

goiteytikos-kai-stilatos-me-xehwrista-kommatia-monadiki-endymasia-mensdaygr2.jpg

 

Το κοστούμι είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό ένδυμα. Θα έλεγε κανείς πως έχει κατασκευαστεί για να κάνει τον άνδρα ξεχωριστό. Γι αυτό ακριβώς το λόγο θα πρέπει να δένει και κουτί επάνω του και να δημιουργεί τη διαφορά. Δεν είναι δηλαδή ένα απλό ρούχο. Άρα, η επιλογή του θα πρέπει να είναι ξεχωριστή και ο καθένας να ράβει το κοστούμι που του ταιριάζει και στα δικά του μέτρα. Αυτό θα κάνει το αρσενικό ξεχωριστό.

Και πως γίνεται η σωστή επιλογή του κοστουμιού; Γίνεται διαλέγοντας το σωστό πατρόν. Αυτό που ταιριάζει στο δικό σου σωματότυπο. Κι από τη στιγμή που θα το ράψεις από την αρχή, απαιτούνται πολλές πρόβες μέχρι να “δέσει” στο σωματότυπό σου. Μη ξεχνάς πως το κοστούμι είναι ένα ένδυμα τόσο για τις επίσημες περιστάσεις αλλά συνδεδεμένο και με την επαγγελματική σου επιτυχία. Εκτός των άλλων, κολακεύει τη γραμμή σου και παράλληλα σου δίνει πόντους γοητείας…

 

 

Παλτό και καμπαρντίνα

 

goiteytikos-kai-stilatos-me-xehwrista-kommatia-monadiki-endymasia-mensdaygr4.jpg

Το παλτό και η καμπαρντίνα είναι δυο outfits που κάνουν τον άνδρα ξεχωριστό. Το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. ένα μάλλινο παλτό σε ζαχαρί απόχρωση και χρυσά κουμπιά, σαγηνεύουν τον άνδρα και την εμφάνισή του. Τώρα, όσο αφορά στην καμπαρντίνα, δεν υπάρχει σύγκριση.

Κι όπως υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν από μόδα, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με μία μαύρη καμπαρντίνα ή σε σκούρο καφέ. Επίσης, σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε. Αυτές οι καμπαρντίνες θα σου δώσουν μια ιδιαιτερότητα στα ντυσίματά σου αλλά και σε σένα τον ίδιο.

Πως θα κάνεις την επιλογή; Τα πράγματα είναι απλά. Αν είσαι ψηλός τότε επιλέγεις μια καμπαρντίνα σε κλασικό μακρύ μήκος. Αν είσαι κοντός, τότε επιλέγεις μια που ο γύρος της να φτάνει πάνω από τα γόνατα σε κάποιο σημείο.

 

 

Επιλέγοντας πουκάμισο

 

goiteytikos-kai-stilatos-me-xehwrista-kommatia-monadiki-endymasia-mensdaygr3.jpg

Για κάθε άντρα πάνω στη Γη υπάρχει και ένα πουκάμισο το οποίο στέκεται πάνω του λες και είναι ραμμένο ειδικά για εκείνον. Σε κάθε περίπτωση, είναι φτιαγμένο από ποιοτικό ύφασμα, ενώ το πατρόν και ο τρόπος που φοριέται κολακεύει το σώμα του ιδιοκτήτη του.

Αν θέλεις να τονίσεις τα μπράτσα που έχεις, μη διστάσεις να σηκώσεις τα μανίκια του, ενώ αν είσαι αδύνατος και χωρίς πλάτες, επίλεξε ένα πουκάμισο με αυτή τη δομή που θα δώσει στο σώμα σου όγκο και σχήμα.

 

 

Δερμάτινο τζάκετ

goiteytikos-kai-stilatos-me-xehwrista-kommatia-monadiki-endymasia-mensdaygr6.jpg

 

Τα δερμάτινα τζάκετ δίνουν μια ξεχωριστή νότα και μια δόση μαγείας στο ανδρικό ντύσιμο. Πολλοί υποστηρίζουν πως οι άνδρες που φορούν ένα δερμάτινο μπουφάν δείχνουν πάντα ωραίοι. Και οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι πολλοί. Το δερμάτινο τζάκετ είναι συνδεδεμένο με τη μόδα της επανάστασης. Παράλληλα αποτελεί και την κουλτούρα του μοτοσικλετιστή.

Ένα δερμάτινο τζάκετ ξεχωρίζει από το σχέδιο και την καλή εφαρμογή του. Αν το δέρμα δεν σου αρέσει,τότε μπορείς να φορέσεις ένα τζάκετ με υφή δέρματος σαν εναλλακτική μορφή στο ζωικό δέρμα.

Περισσότερα θέματα για γυμναστική – συμβουλές, δες ΕΔΩ

 

Τα ξεχωριστά παπούτσια

goiteytikos-kai-stilatos-me-xehwrista-kommatia-monadiki-endymasia-mensdaygr7.jpg

 

Αν όλα τα ρούχα που φοράς σε κάνουν να ξεχωρίζεις, τότε τα παπούτσια θα μπορούσαν ν’ αποτελέσουν και το σημείο αναφοράς σου. Τα παπούτσια προσθέτουν στην εμφάνιση και στη γοητεία σου και μπορούν ν’ αναβαθμίσουν το στυλ σου. Και να μη σου φανεί παράξενο αλλά τα καλά παπούτσια θα κάνουν κάποιους να σε προσέξουν, μπαίνοντας σε ένα χώρο. Επιβάλλοντάς παράλληλα την παρουσία σου. Τα σχέδια μπορεί να είναι πολλά, ωστόσο κάποιοι αναφέρουν ότι τα κομψά και καλοσχεδιασμένα tennis shoes είναι παπούτσια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

 

 



Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *