ta-zwdia-poy-tha-se-xegelasoyn-kai-i-diforoymeni-symperifora-toys-mensdaygr.jpg1_.jpg

Τα ζώδια που θα σε ξεγελάσουν και η διφορούμενη συμπεριφορά τους

Τα ζώδια που θα σε ξεγελάσουν και η διφορούμενη συμπεριφορά τους. Γιατί σου εφιστούμε την προσοχή απέναντι στα συγκεκριμένα ζώδια.

 

 

Τα ζώδια που θα σε ξεγελάσουν

 

Δεν είναι όλα τα ζώδια ίδια. Μία πραγματικότητα που δεν μπορεί κανείς να την αμφισβητήσει. Όπως υπάρχουν τα ζώδια με ιδιαίτερα καλά χαρακτηριστικά, υπάρχουν κι άλλα που δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη και μπορούν και πολύ γρήγορα να σου κάνουν το κακό. Και μπορούν να σε ξεγελάσουν πολύ εύκολα. Γιατί πολύ απλά έχουν διφορούμενη συμπεριφορά.

 
Ποια είναι τα επικίνδυνα ζώδια

ta-zwdia-poy-tha-se-xegelasoyn-kai-i-diforoymeni-symperifora-toys-mensdaygr-1.jpg

Γιατί είναι λοιπόν επικίνδυνα τα ζώδια αυτά; Γιατί, όπως υποστηρίζουν οι μελετητές, έχουν διπρόσωπο χαρακτήρα. Και η έννοια του διπρόσωπου ανθρώπου είναι επικίνδυνη. Γιατί δηλώνει άτομα που έχουν την ικανότητα να σε μπερδεύουν. Είτε να νιώθουν κάπως και να δείχνουν κάτι άλλο, είτε να υιοθετούν δυο απόψεις ταυτόχρονα.

Ας δούμε παρακάτω ποια είναι τα άτομα αυτά που διαθέτουν διπρόσωπο χαρακτήρα και πως χειρίζονται αυτό το χάρισμα που διαθέτουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ta-zwdia-poy-tha-se-xegelasoyn-kai-i-diforoymeni-symperifora-toys-mensdaygr.jpg2_.jpg

Οι Δίδυμοι είναι ένα από τα ζώδια που σου έρχεται πρώτο στο μυαλό και συγκαταλέγεται στην κατηγορία των ζωδίων που έχουν διπρόσωπο χαρακτήρα. Αυτό δεν αποτελεί βέβαια και τον κανόνα για το συγκεκριμένο ζώδιο, καθώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Μπορεί να ασκεί την ικανότητά του ν’ αντιλαμβάνεται όλες τις πλευρές και τις αιτίες των πραγμάτων, επιλέγοντας κάθε φορά εκείνη την πλευρά που ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση. Πολλοί μιλούν για ένα ξεχωριστό ταλέντο.

Παράλληλα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εξαιρετικές ικανότητές τους για να διασπείρουν φήμες ή ψέματα για τους άλλους, να μιλάνε πίσω από την πλάτη φίλων και να το αρνούνται με έντεχνο τρόπο, όταν θα βρεθούν αντιμέτωποι μαζί τους. Από την άλλη πάλι, μπορούν να μιλούν πολλές ώρες για τον εαυτό τους λέγοντας πράγματα που δεν ισχύουν και πολύ. Κι αυτό για να κερδίσουν τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη των άλλων. Και το περίεργο στην υπόθεση είναι πως δεν αντιλαμβάνονται ότι έχουν επιδείξει διπρόσωπη συμπεριφορά.

 

Περισσότερα θέματα για ΖΩΔΙΑ, ΔΕΣ ΕΔΩ

ΖΥΓΟΣ

ta-zwdia-poy-tha-se-xegelasoyn-kai-i-diforoymeni-symperifora-toys-mensdaygr.jpg3_.jpg

Πρόκειται για το ζώδιο που δεν μπορεί να διαχειριστεί μόνο του ούτε το παραμικρό και ασήμαντο πράγμα.

Είναι δύσκολο να μοιραστεί μαζί σου ένα μυστικό και να μη το διαρρεύσει. Είναι σαν να “τρώγεται” συνέχεια μέσα του και τελικά δεν θ’ αντέξει άλλο. Μπορεί να νιώθει απαίσια που θα προδώσει την εμπιστοσύνη σου και μπορεί παράλληλα να σου υποσχεθεί πως δεν θα το επαναλάβει αλλά αυτό δεν αποτελεί εγγύηση ότι δεν θα το επαναλάβει κι άλλη φορά και πως θα κρατήσει το μυστικό σου.

Αυτό όμως που κάνει εκνευριστικό τον Ζυγό, είναι η διπροσωπία του, όταν αρνείται να πάρει μέρος σε ένα θέμα και ισορροπεί ανάμεσα σε δύο απόψεις, κάνοντας τον αδιάφορο. Και η ερμηνεία που υπάρχει στο θέμα, είναι πως το όλο θέμα προέρχεται από την ανάγκη του να είναι δίκαιος στην τελική του απόφαση αλλά και στο φόβο του μήπως γίνει δυσάρεστος, είτε στη μία είτε στην άλλη πλευρά.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

ta-zwdia-poy-tha-se-xegelasoyn-kai-i-diforoymeni-symperifora-toys-mensdaygr.jpg4_.jpg

Επιδίωξη του κάθε ιχθύ είναι να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Προκειμένου δε να τα καταφέρει, μπορεί ακόμη και να προσποιηθεί. Ασφαλώς και γνωρίζει πότε είναι ειλικρινής ή προκατειλημμένος. Ωστόσο, αν μ’ αυτό τον τρόπο διατηρεί την ψυχραιμία του, νιώθει καλά μ’ αυτό.

Παράλληλα, αν αισθανθεί ότι προσποιούμενος, αυτό τον βοηθάει στο να μη δεχτεί κριτική ή ν’ αποφεύγει ανεπιθύμητες ενέργειες, τότε θα το κάνει και θα καταστρώσει και ολόκληρο σχέδιο για να πετύχει το σκοπό του. Μπορεί να είναι ένα σχέδιο που μπορεί ν’ αποτελεί και μία καλοστημένη απάτη.

Όπως δείχνουν οι έρευνες, ένας ιχθύς θα κάνει τα πάντα για να μην πληγωθεί και το να είναι διπρόσωπος, αποτελεί ένα πολύ καλό σχέδιο. Από τη στιγμή που θα μπει στη διαδικασία της επικοινωνιακής απάτης, οι ηθικές αναστολές του αποδυναμώνονται, αφού θεωρεί ότι προέχει η αυτοπροστασία του.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ta-zwdia-poy-tha-se-xegelasoyn-kai-i-diforoymeni-symperifora-toys-mensdaygr.jpg5_.png

Οι τοξότες είναι άτομα που τους αρέσει μην αντιμετωπίζουν προβλήματα και να είναι ανάλαφρες οι καταστάσεις. Τα πράγματα να είναι διασκεδαστικά και ανάλαφρα, γιατί επιθυμία τους είναι να ευχαριστούν τους άλλους.

Προκειμένου να αρέσει στους άλλους, κάνει κοπλιμέντα, ενώ συνηθίζει να καυχιέται για τα επιτεύγματά του για το πόσο σπουδαίος είναι. αφού του αρέσει η υπερβολή.

Καυχιέται βάζοντας φανταστικές και φαντασμαγορικές σάλτσες στην αφήγησή του, χωρίς να νιώθει ότι είναι διπρόσωπος. έτσι βλέπει τα πράγματα κι έτσι πράττει και τα παρουσιάζει.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ta-zwdia-poy-tha-se-xegelasoyn-kai-i-diforoymeni-symperifora-toys-mensdaygr.jpg6_.jpg

Τους αρέσουν τα ψέματα και ξέρουν να είναι διπρόσωποι, αφού είναι καλοί στο να χειραγωγούν ανθρώπους. Γνωρίζουν πως να χρησιμοποιούν την καρδιά και το μυαλό άλλων, για όφελός τους.

Έχει μεγάλα σχέδια και θέλει να πετύχει τους στόχους του. Ζηλεύει τον άλλον και ειδικά αν βλέπει ότι εκείνος έχει ευτυχία που εκείνος δεν έχει. Μπορεί να υποστηρίζει ότι είναι χαρούμενος για το άτομο αυτό αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύει ότι μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Απεναντίας μάλιστα.

Προσοχή λοιπόν και καλό είναι να γνωρίζεις τι έχεις απέναντί σου για να προσέχεις και να αποφεύγεις τις κακοτοπιές.
Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *