pws-tha-deihneis-wraios-megalwnontas-me-exi-xehwristoys-tropoys-mensdaygr.png

Πως θα δείχνεις ωραίος μεγαλώνοντας με έξι ξεχωριστούς τρόπους

Πως θα δείχνεις ωραίος μεγαλώνοντας με έξι ξεχωριστούς τρόπους. Δες τι πρέπει να κάνεις για να είσαι για πάντα διαχρονικός.

 

Πως θα δείχνεις ωραίος μεγαλώνοντας

 

Τα χρόνια περνούν και μαζί τους ακολουθούμε κι εμείς. Μεγαλώνουμε. Πολλά από τα χαρακτηριστικά μας αλλάζουν, τροποποιούνται και μας αλλάζουν την εμφάνισή μας. Η οποία δεν μοιάζει μ’ αυτή που είχαμε όταν ήμασταν νεότεροι. Πως λοιπόν θα καταφέρουμε ν’ αντισταθούμε στον αδηφάγο χρόνο; Πως θα δείχνουμε με λίγα λόγια, για πάντα νέοι; Μπορεί αυτός να πραγματοποιηθεί; Η απάντηση είναι “ναι”. Μπορούμε, ακολουθώντας ορισμένα tips, να δείχνουμε για πάντα νέοι. Πως θα τα καταφέρουμε; Ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι; Παρακάτω μπορούμε να δούμε όλες τις τακτικές που θα μας κάνουν να δείχνουμε για πάντα νέοι.

 

 




 

 

Τα πέντε Tips για να δείχνεις ωραίος καθώς μεγαλώνεις

pws-tha-deihneis-wraios-megalwnontas-me-exi-xehwristoys-tropoys-mensdaygr.png3_.png.jpg

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τις έξι συμβουλές που αν τις ακολουθήσεις, θα σε βοηθήσουν να δείχνεις για πάντα νεότερος από την ηλικία σου.

 

Η φροντίδα του δέρματος

pws-tha-deihneis-wraios-megalwnontas-me-exi-xehwristoys-tropoys-mensdaygr.png7_.png.jpg

Η φροντίδα και η περιποίηση του δέρματος, είναι το πιο σημαντικό πράγμα που οφείλεις να κάνεις. Η περιποίησή του είναι πολύ σημαντικός κανόνας. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα γίνεται όλο και πιο ξηρό. Κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να δημιουργούνται πιο εύκολα ρυτίδες. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περιορίσεις τις ρυτίδες, αφού δεν μπορείς να τις σταματήσεις εντελώς. Αυτό που λοιπόν που έχεις να κάνεις, είναι να χρησιμοποιείς μια ενυδατική κρέμα, σε καθημερινή βάση. Αυτό θα βοηθήσει να γίνει το δέρμα σου πιο ελαστικό.

Εξίσου σημαντικό είναι να αποφεύγεις να εκτίθεσαι για πολύ ώρα στον ήλιο, χωρίς να φοράς αντιηλιακό. κι αυτό γιατί ο ήλιος μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες επάνω του.

 

 

Περισσότερα θέματα για ΥΓΕΙΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ, ΔΕΣ ΕΔΩ

 

 

Επένδυση σε ποιοτικά ρούχα

pws-tha-deihneis-wraios-megalwnontas-me-exi-xehwristoys-tropoys-mensdaygr.png4_.png.jpg

Είναι πολύ σημαντικό να δείχνεις κομψός και να είσαι καλοντυμένος. Μπορεί στα νιάτα σου να μην έδινες και πολύ μεγάλη σημασία στην ποιότητα των ρούχων σου και να ντυνόσουν με οικονομικά ρούχα. Τώρα όμως άλλαξαν τα πράγματα. Τώρα είναι η ώρα να επενδύσεις σε ποιοτικά ρούχα και ανάμεσα σε καλά υφάσματα τα οποία θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο περιποιημένος και προσεγμένος.

 

 

 

Περιποιήσου τις τρίχες σου

pws-tha-deihneis-wraios-megalwnontas-me-exi-xehwristoys-tropoys-mensdaygr.png6_.png.jpg

Το να περιποιείσαι τις τρίχες σου τώρα που έχεις μεγαλώσει, είναι ιδιαίτερα σημαντικό θέμα. Όπως έχει παρατηρηθεί, οι μεγαλύτεροι άνδρες έχουν πολλές τρίχες και οι οποίες μάλιστα είναι ανεξέλεγκτες. Γι αυτό το λόγο θα πρέπει να τις περιποιείσαι. Και ειδικά μάλιστα σε ιδιαίτερα σημεία που παλαιότερα δεν έχεις συνηθίσει να έχεις. Πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία και να τριμάρεις τρίχες στη μύτη, στα αυτιά και πρέπει να κρατάς τα μούσια σου φροντισμένα. Με τον τρόπο αυτό θα δείχνεις ένας περιποιημένος άνδρας.

 

Φροντίδα στην υγεία των δοντιών σου

pws-tha-deihneis-wraios-megalwnontas-me-exi-xehwristoys-tropoys-mensdaygr.png5_.png.jpg

Τα δόντια αποτελούν ένα σημείο του σώματος, το οποίο παρατηρούμε όλοι μας. Και είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάμε σ’ αυτόν που είναι απέναντί μας. Η φροντίδα τους λοιπόν είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Φρόντισε την υγεία των δοντιών σου για να είναι γερά αλλά και όμορφα, καθώς μεγαλώνεις. Η φροντίδα των δοντιών επιβάλλεται για έναν λόγο παραπάνω, γιατί καθώς μεγαλώνουμε, τα προβλήματα στα δόντια ξεκινούν να εμφανίζονται. Οπότε καλό είναι να μην παραλείπεις να επισκέπτεσαι τακτικά τον οδοντίατρό σου.

 

Κόψε τις κακές συνήθειες και κοιμήσου παραπάνω

Τα δύο τελευταία tips είναι εξαιρετικά σημαντικά. Σε ότι έχει να κάνει με τον ύπνο, αυτό θα σε βοηθήσει να δείχνεις φρέσκος και ξεκούραστος. Κι αν είσαι πια ένας ώριμος άντρας, η έλλειψη ύπνου θα φανεί επάνω σου. Το να κοιμάσαι 7-8 ώρες καθημερινά, αυτό θα σε βοηθήσει να συμβούν θαύματα στην εμφάνισή σου και στην εν γένει εικόνα σου. Παράλληλα, θα πρέπει να κόψεις και τις κακές συνήθειες. Τέτοιες κακές συνήθειες είναι το τσιγάρο και το αλκοόλ. Αν τα κόψεις, η εικόνα σου θα αλλάξει πάρα πολύ κι αυτό θα σε βοηθήσει να φαίνεσαι νεότερος και υγιής. Στο χέρι σου είναι λοιπόν να διατηρηθείς για πάντα νέος!

 

Γυμνάσου

pws-tha-deihneis-wraios-megalwnontas-me-exi-xehwristoys-tropoys-mensdaygr.png8_.png.png.png

Μην ξεχνάς ότι η γυμναστική είναι πολύ σημαντικό πράγμα για τη ζωή σου που σε συνδυασμό με σωστή διατροφή, θα βοηθήσει να διατηρήσεις τη φόρμα σου και το κορμί σου σε πολύ καλά επίπεδα και να το ζηλεύουν ακόμη και οι νεότεροι. Γυμνάσου λοιπόν και δεν θα χάσεις. Στο χέρι σου είναι λοιπόν να διατηρηθείς για πάντα νέος!




Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *