etsi-tha-epilexeis-to-tatoyaz-soy-gia-na-eisai-eyharistimenos-mensdaygr.jpg4_.jpg

Έτσι θα επιλέξεις το τατουάζ σου για να είσαι ευχαριστημένος

Έτσι θα επιλέξεις το τατουάζ σου για να είσαι ευχαριστημένος. Το σχέδιο που θέλεις να κάνεις για να το θαυμάζεις σε όλη τη ζωή σου.

 

 

Έτσι θα επιλέξεις το τατουάζ σου

 

Δεν ξέρω αν έχεις αποφασίσει για να κάνεις το δικό σου τατουάζ, αλλά αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως η επιλογή του δεν είναι κάτι το εύκολο. Θα πρέπει να αποφασίσει μετά από έρευνα τι είναι αυτό που ταιριάζει στο δικό σου δέρμα, στο δικό σου κορμί. Και βέβαια, η επιλογή του είναι κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό.

 




Κι αυτό είναι ο κύριος λόγος που πολλοί άνθρωποι δεν αποφασίζουν να κάνουν τατουάζ. Όχι γιατί φοβούνται τη βελόνα που θα τους τρυπήσει αλλά προβληματίζονται για το σχέδιο που θέλουν να κάνουν και δεν είναι σίγουροι για την τελική τους επιλογή.

Καλό είναι λοιπόν να σκεφτείς καλά, πριν αποφασίσεις να βάλεις μελάνι μέσα στο δέρμα σου. Ας δούμε λοιπόν μαζί τι πρέπει να κάνεις για να πάρεις την τελική σου απόφαση για να “χτυπήσεις” το δικό σου τατουάζ.

Περισσότερα θέματα για ΤΑΤΟΥΑΖ ΔΕΣ ΕΔΩ

Καλή σχέση πριν την απόφαση

 

Πριν από την τελική σου απόφαση να κάνεις το δικό σου τατουάζ, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά και στη συνέχεια να τολμήσεις. Μια πρόταση είναι το δικό σου τατουάζ να απεικονίζει κάτι αντιπροσωπευτικό για σένα και όχι κάτι που να εφήμερο και γενικά σχετικό με τη μόδα. Θα πρέπει να είναι κάτι το διαχρονικό. Δεν θα πρέπει να βιαστείς αλλά ν’ αποφασίσεις μετά από ώριμη σκέψη και να διαλέξεις αυτό το σχέδιο που σε εκφράζει.

 

Η επιλογή του κατάλληλου tattoo artist

etsi-tha-epilexeis-to-tatoyaz-soy-gia-na-eisai-eyharistimenos-mensdaygr.jpg1_.jpg

Η επιλογή του κατάλληλου tattoo artist, είναι πολύ σημαντική και δεν θα πρέπει να επαναπαύεσαι μόνο στο τι μπορεί και σε ποιον να έκανε τατουάζ κάποιος φίλους σου. Κάνε λοιπόν τη δική σου επιλογή, κάνε τη δική σου έρευνα. Ψάξε να βρεις τον tattoo artist που θα σου κάνει το δικό σου τατουάζ. Και δεν είναι δύσκολο να τον επιλέξεις. Άλλωστε στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλοί που παρουσιάζουν τη δική τους δουλειά. Και είναι σημαντικό να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, αφού το τατουάζ μένει στο κορμί σου για πάντα και πρέπει να είναι τέλειο.

 

Ομοιομορφία στα τατουάζ

etsi-tha-epilexeis-to-tatoyaz-soy-gia-na-eisai-eyharistimenos-mensdaygr.jpg2_.jpg

Αφού λοιπόν επέλεξες κι έκανες ήδη το πρώτο σου τατουάζ, το επόμενό σου βήμα είναι να προσέξεις το επόμενό σου βήμα. Τι εννοώ μ’ αυτό; Ότι συνήθως οι περισσότεροι από αυτούς που “χτυπούν” ένα τατουάζ, σκέφτομαι άμεσα το επόμενο. Η αλήθεια είναι πως η σκέψη αυτή δεν είναι και η ορθή. Γιατί αυτόπου έχει μεγάλη σημασία, είναι να κάνεις τα σωστά βήματα. Δηλαδή να επιλέξεις το τατουάζ εκείνο το οποίο θα έχει ομοιομορφία με το προηγούμενο.

Πρέπει λοιπόν να σκεφτείς πολύ και να κάνεις τη σωστή επιλογή για να ταιριάζει το προηγούμενο με το επόμενό σου σχέδιο. Κιαν δεν τα καταφέρνεις στην επιλογή, τότε ζήτα τις συμβουλές του tattoo artist σου και είναι σίγουρο πως αυτός θα σε κατατοπίσει κατάλληλα.

 

Γνώμες και συμβουλές

etsi-tha-epilexeis-to-tatoyaz-soy-gia-na-eisai-eyharistimenos-mensdaygr.jpg

Είναι πολύ σημαντικό να ζητήσεις γνώμες και συμβουλές από τις ειδικούς, αφού αυτή είναι η δουλειά τους. Κι αν φοβάσαι μήπως σε χρεώσουν, ο κανόνας λέει ότι κανένας σωστός επαγγελματίας δεν σε χρεώνει για μερικές συμβουλές ιδέες για να σε βοηθήσει ν’ αποφασίσεις. Άλλωστε, καταλήγοντας στην απόφασή σου, εκείνος είναι που θα το κάνει πράξη και σου “χτυπήσει” το τατουάζ. Αν πάλι σε χρεώσει, τότε μάλλον δεν θα πρέπει να τον εμπιστευτείς για τα περαιτέρω.

Σημασία έχει λοιπόν να επισκεφτείς ένα κατάστημα και να συζητήσεις με τον tattoo artist γι αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σου.

Είναι αυτονόητο ότι εκείνος ξέρει πολύ καλά, γιατί έχει και τη γνώση και την εμπειρία προκειμένου να σε καθοδηγήσει στην τελική σου απόφαση. Και να βρείτε μαζί το σχέδιο που σου ταιριάζει κι αυτό να το μετατρέψεις επάνω σου σε τατουάζ.

Κι επειδή όλοι οι tattoo artist δεν είναι ίδιοι μεταξύ τους, καλό είναι να συζητήσεις μαζί του αν έχει τη δυνατότητα και τις ικανές γνώσεις για να σου “χτυπήσει” το πολυπόθητο για σένα τατουάζ.

Εμείς σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις!




Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *