nasan-tha-teleiwsw-ton-koronoio-to-oplo-toy-diasimoy-epidimiologoy-mensdaygr-scaled.jpg

Νανσάν:”Θα τελειώσω τον κορονοϊό”.Το όπλο του διάσημου επιδημιολόγου

Νανσάν: “Θα τελειώσω τον κορονοϊό”. Το όπλο του διάσημου επιδημιολόγου, που νίκησε το 2003 το ξέσπασμα του SARS, για να καταπολεμήσει την πανδημία.

Νανσάν: “Θα τελειώσω τον κορονοϊό”

 

Νάσαν: “Θα τελειώσω τον κορονοϊό”. Κι όμως! Η πανδημία του κορονοϊού, έχει ημερομηνία λήξεως. Και το ευχάριστο νέο έρχεται από τον Τζονγκ Νανσάν. Κι αυτό που τόνισε ο διάσημος επιδημιολόγος, ο οποίος να σημειωθεί ότι συνέβαλε τα μέγιστα στην καταπολέμηση το 2003 του ξεσπάσματος SARS, είναι πως ο κορονοϊός θα φτάσει στο τέλος του το καλοκαίρι.

 




 

 

nasan-tha-teleiwsw-ton-koronoio-to-oplo-toy-diasimoy-epidimiologoy-mensdaygr-scaled.jpg

Συνιστά υπομονή

Ο διάσημος επιδημιολόγος, αυτό που συνιστά προς όλους στις ομιλίες του, είναι να υπάρχει υπομονή και το πρόβλημα θα ξεπεραστεί. Μάλιστα, προσδιορίζεικαι το χρονικό σημείο που θα έρθει το τέλος αυτής της πανδημίας. Κι αυτό το εστιάζει τον Ιούνιο. Κι έχει τους λόγους του.

nasan-tha-teleiwsw-ton-koronoio-to-oplo-toy-diasimoy-epidimiologoy3-mensdaygr.jpg

 

 

Νανσάν: “Θα τελειώσω τον κορονοϊό”

Περισσότερα θέματα για υγεία, δες ΕΔΩ

 

Απαγόρευση εξόδου από μεσημέρι, κλείσιμο διοδίων, τα νέα μέτρα

 

nasan-tha-teleiwsw-ton-koronoio-to-oplo-toy-diasimoy-epidimiologoy3-mensdaygr.jpg

Πιο συγκεκριμένα, ο 83 ετών επιστήμονας ο οποίος ηγείται της ομάδας των εμπειρογνωμόνων στο κινεζικό Υπουργείο Υγείας. Μάλιστα, πασχίζει να αντιμετωπίσει τον θανατηφόρο για τις ευπαθείς ομάδες ιό.

Σε νέες του λοιπόν δηλώσεις υποστήριξεπως είναι πιθανό η έξαρση του εφιάλτη του κορονοϊού να έχει λάβει τέλος μέχρι τον Ιούνιο στις χώρες εκτός Κίνας.

Περισσότερα θέματα για Κόσμος-Επικαιρότητα, δες ΕΔΩ

Ξεκίνησε η παραγωγή χλωροκίνης κατά του κορονοϊού και τεστ – εξπρές

Και τεκμηριώνει την άποψή του λέγοντας πως έχει διαπιστωθεί πως ο ιός δεν αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες. Άρα, το καλοκαίρι θεωρείται ως η χρονική περίοδος που θα έρθει το τέλος του κορονοϊού.  Συστήνει ψυχραιμία και μάλιστα τονίζει πωςη Κίνα θα προσφέρει τη βοήθειά της στις χώρες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και πλήττονται σημαντικά από τον SARS-CoV-2.

Η είδηση αυτή από μόνη της σκόρπισε τα χαμόγελα, καθώς όλοι αντιλαμβάνονται ότι σύντομα θα υπάρξει μια ακτίδα φωτός. Κι αυτό που συζητείται με ιδιαίτερα χαρούμενες σκέψεις, είναι το γεγονός πως η Κίνα ξεπέρασε το πρόβλημα και ήδη έχει αρχίσει να σπάει η καραντίνα. Αυτό σημαίνει πως η Κινέζοι έχουν βρει το φάρμακο και αναμένεται σύντομα να το δώσουν και στον υπόλοιπο κόσμο.



Facebook Comments Box
Διαβάστε περισσότερα...

Post Author: Mensdaygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *